Renowacja starych drzwi

Wybrałem z żoną tę firmę spośród wielu ofert. Pani przyjmująca zlecenie fachowo doradzała kolorystykę i elementy wykończenia drzwi. Termin wykonania ustalono na 1 m-c - połowa maja (6 drzwi w tym 1 do wykonania jako suwane + obudowa przejścia w korytarzu i wejścia do kuchni). Na obmiar przyjechali szefowie firmy i uzgodniliśmy ostateczny koszt materiałów i montażu. Wg ustalonego terminu przyjechało 3 młodych montażystów z wykonanymi drzwiami. Sprawnie zamontowali listwy zakrywające metalowe futryny, włącznie z ich uszczelnieniem. Po zamontowaniu drzwi całość prezentuje się bardzo ładnie. W trakcie przenoszenia mebli podczas remontu powstały drobne zadrapania. Na naszą prośbę o dostarczenie lakieru do ich usunięcia Pani przyjmująca nasze zlecenie bez żadnych oporów pomogła w tej sytuacji. Ogólnie oceniamy firmę jako godną polecenia, która stara się zadowolić klienta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Renowacja starych drzwi

Ja niestety nie mogę polecić maxdoor, u mnie nie było to profesjonalne. Ale polecam Domelit - montaż błyskawiczny, panowie mają autoryzację producenta i dzięki temu dostałem dodatkową gwarancję na drzwi (5 lat) Obsługa w sklepie jak i przy pomiarze na duży plus . Poleciłem firmę znajomym którzy wymieniali tylko drzwi bez futryn (z renowacją futryn) efekt końcowy prawie jak u mnie i to bez demontażu ;) będę polecał dalej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2