Adam - ocena (1) Polecam wszystko zrobione zgodnie z umową, Bardzo solidna firma. Adam Izabela Lodzińska - ocena (1) Super firma! Profesjonalizm, terminowość, kultura osobista montażystów,... Izabela Lodzińska Andrzej - ocena (1) Firma Maxdoor ostatnio zamontowała mi drzwi i odbudowała starą futrynę i... Andrzej
Marika - ocena (1) Firma bardzo solidnie zamontowała drzwi i futryny. Panowie montażyści mili i... Marika klient - ocena (1) Drzwi bardzo niskiej jakości. klient Klientka - ocena (1) Nie polecam,drzwi się łuszczą ,plus brak gwarancji. Klientka Joanna - opinia (2) Nie polecam tej firmy zamontowali próg do drzwi wejściowych zupełnie nie... Joanna Dorota - opinia (1) Max-door wymieniał mi wszystkie drzwi wewnętrzne, wyglądają super, białe,... Dorota Renowacja starych drzwi (2) Wybrałem z żoną tę firmę spośród wielu ofert. Pani przyjmująca zlecenie... Zbigniew K. Polecam Max-Door (3) Witam przed swietami oddalam drzwi do renowacji powiem szczerze bylam... Ania Polecam! (2) W firmie max-door zamawiałam drewniane drzwi nowe do starych futryn oraz... Anka maxdoor polecam (1) Jakis czas temu robilam renowacje w firmie maxdoor i jestem zadowolona,u... marta renowacja w Max-door (1) Witam powiem krutko miałam problem z drzwiami różne propozycje z różnych firm... Asia Nie polecam !!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo nie chciałam wystawić tej opinii , ale partactwo tych ludzi sięgnęło... nie polecam Polecam w 100% (1) mieszkanie mieliśmy po remoncie i nie chcieliśmy wyrywania tych starych... Tomek Polecam! (1) Firma MAX-DOOR rewelacyjnie rozwiązała mój problem ze starymi drzwiami. Po... Joanna Ładnie, czysto i sprawnie (1) Fachwo, szybko i w przystępnej cenie. Polecam usługi firmy Max door.... Asus Sprawdziłam i polecam. (1) Moje drzwi zmieniły się w ładne i wygladaja jak nowe. jedyny minus to te 3... Marta Nie polecam (1) Drzwi zrobione tandetnie, podrapane, futryny niedomalowane. Za to pochlapali... Lena