Zadowolony (1) Ewidentnie widać, że mają fach w ręku i wiedzą co robią. Jedynie można mieć... Miros RENOWACJA OKIEN (1) PAN ADAM WYKONAŁ RENOWACJE OKIEN W BUDYNKU NASZEJ WSPÓLNOTY W TERMINIE I PO... ADAM KORNACKI Racja - fachura! (1) Gorąco polecam! Marian
Dziękuję za pomoc i naprawę futryn. (1) Polecam i rekomenduję usługi pana Musiała. Wacław UDAŁO SIĘ! (1) mimo kilku problemów i calej masy pojawiajacych sie \"odkryc\" na moich... Maria Boguś - opinia (1) Nie często sie zdarza aby można było liczyć na terminowosc i fachowość... Boguś bardzo dobry fachowiec (1) szczerze polecam. Wioletta wiola bardzo miłe zaskoczenie, godne opisania! (1) zacznę od tego, iż rzadko mnie zaskakują firmy remontowe a tym bardziej... Marian nie żałuję! (1) mimo stosunkowo wysokiej ceny za wykonane usługi (renowacje drzwi) jestem... Marek super (1) jestem strasznie zadowolona z remontu okien jaki zrobił pan Musiał. polecam... Paulina polecam (1) zleciłem firmie pana Adama wykonanie remontu zabytkowych okiem w mojej... Patryk pełen profesjonalizm (1) dzięki Panu Adamowi nasz dom nabrał prawdziwego wdzięku?! krysia i andrzej Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania (1) Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania Marek Wolarski Korzystałem z usług (1) Bardzo polecam Pana Adama, to znakomity fachowiec o elastycznym podejściu do... filip a. - opinia (1) bardzo fachowo wykonywana praca. POLECAM. a.