Pysznie i przyjemnie (1) Byłam tam z rodziną, rewelacyjne jedzenie i bardzo przyjemna atmosfera.... Dorota Swietne miejsce (1) Nie ma lepszej restauracji srodziomnomorskiej w trojmiescie, pracuja na... Marcin B Super pysznie!!! (1) Trafiliśmy do Azzurro po przeczytaniu TESTSMAKU. Nie zawiedliśmy się było... Ania
Cudowne Azzurro (1) Super zabawa, rewelacyjne jedzenie, fantastyczny klimat, przemili... Sława Azurro (1) Nareszcie fajna restauracja w miejscu gdzie tak wielu "nie wyszło".Przyjemny... mieszkanka Osowej Takie powinny być Restauracje (2) Prawdziwa restauracja . jedzenie przepyszne, ceny przystępne , lokalizacja... Bartek PYSZNIE:) (1) Po prostu fenomenalnie. Ciepło, przytulnie jak w domu, jedzenie przepyszne.... Joanna Przyjazne miejsce z pysznym jedzeniem (1) Miesiac na rynku a juz staliscie sie moim ulubionym miejscem w Trojmiescie na... Manu Jedzenie ok, ale bez szału (3) Spodziewałam się lepszego jedzenia w stosunku do cen. Wystrój skromny, ale... Ircia baaardzo rodzinnie (1) Wraz z rodzina bylam w restauracji w niedziele, choc trzeba bylo czekac na... Daria Super klimat z przeiętnie dobrym jedzeniem (1) Byłam z partnerem na niedzielnym obiedzie w tej nowo otwartej i nie... ap-ch Pozdrowienia od tczewskich miłośników Waszej kuchni (1) Wspaniale było spędzić dzisiejszy wieczór naszej rocznicy ślubu z Wami.... Asia i Rafał Wspaniała restauracja rodzinna (1) Absolutnie polecam, piękny klimatyczny wystrój w stylu Grecji czy... Elisiv REWELACJA! 6/6, A TAK NAPRAWDĘ 10/10 (1) Dzisiaj zjadłem najlepszą rybę jaką jadłem kiedykolwiek w Polsce... nowi klienci z Osowej Pyszne, oryginalne jedzenie. Serdeczna atmosfera (1) Ciekawe menu-dania z różnych kuchni śródziemnomorskich. Sporo dań dla... K