Restauracja Baryłka

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 24

Bardzo mila restauracja, rzadko mozna takie spotkac (1) Jezeli tylko jestem w Gdansku , zagladam wlasnie do Barylki . Podoba mi sie... Roman Miłe i spokojne miejsce (1) Gorąco polecam wszystkim zakochanym :-) z grubszym portfelem. Ania restauracja (1) Wszystko prawie w porządku, mam nadzieję,że z nowym rokiem poprawi się... mirek
Restauracja Rewelacja. (1) Tydzień temu organizowałam dla Mamy obiad na 16 osób. Byłam mile zaskoczona.... Kamila LOKALIZACJA TO NIE WSZYSTKO (1) Byłem w restauracji w zeszłym tygodniu z towarzystwem i niestety na drugie... Dominik Sympatyczny lokal (1) Pięknie położony lokal,fajny wystrój ,dobre jedzenie, miła kompetentna... Grażyna Obsługa niegrzeczna (1) Zaprowadziłem rodzinę z Australii do tej restauracji. Kelner wyjątkowo... Wojtek Patrycja - opinia (1) Lokal bardzo ładnie położony. Super widok , szczególnie z górnego tarasu.... Patrycja wystrój to nie wszstko (1) Miałem tam niedawno rodzinną ipmrezę. i niestety sposob podania dań i obsługa... Artur Bardzo przyjemnie! (1) Byłem na małej firmowej kolacyjce w 4 osoby - obsługa (mimo wcześniejszych... rektor wdu.pl Tomek - opinia (1) Byłem tam i przyznam ze jeszcze czegos takiego nie widziałem wystruj to nie... Tomek WSPANIAŁE MIEJSCE (1) ELEGANCKA RESTAŁRACIA,KAFETERIA TESZ NICZEGO SOBIE,OBSŁUGA NAKAŻDE SKINIENIE... MAREK Osbługa - buractwo (1) Lokal ok, na tle innych podobnych dobry standard. Państwo kelnerstwo wstyd,... tomash_ Lokal piekny i widok z tarasu super niestety obsluga do bani (1) Kelner malo rozgarniety przy paru osobach nie byl w stanie sprawnie... Maciej ... (1) Musze przyznac ze naprawde fajne miejsce , moze obsługa mniej sypatyczna ale... Asia