Restauracja Baryłka

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 24

Kasia - opinia (1) Bardzo przytulnie, przystępne ceny, smaczna jedzenia napoje oczywiście... Kasia Godne polecenia (1) Wybrałam się z rodziną na obiad, wybrałam restauracje na Długim Pobrzeżu.... Dorota Fajna restauracja (1) Bardzo miło w tej restauracyjce kameralnie, i takie pyszne jedzenie (widać... Grazzzzzyna
NIE POLECAM (1) stanowczo nie polecam. Miałem przykre doświadczenie- dotyczy i obsługi i... Piotr Elżbieta Beso - opinia (1) Doskonała lokalizacja w centrum gotyckiego miasta.Zamierzaliśmy zjeść polską... Elżbieta Beso ..... (2) Nie polecamy, zawiedliśmy się -coś z kucharzem nie tak - wystrój na pewno... Marcin zadowoleni;) polecam;) (1) ładny wystrój, jedzenie bardzo dobre, obsługa nie najgorsza (panie mogły by... marek i znajomi Dorota - opinia (1) Zamówiliśmy przyjęcie weselne. Pan Piotr, z którym omawialiśmy menu i... Dorota ''BARYŁKO NIE PĘKAJ'' (3) Czy czasy, kiedy w ''Baryłce'' mogłem być obsłużony przez dobrych kelnerów i... Koneser polecam wszystkim (1) wspaniała obsługa, na pewno dzięki temu kelnerowi chce się tam wracać.wystrój... Karolina Gadomska WYŚMIENITA KUCHNIA! (2) Szczerze polecam wszystkim smakoszom, gdyż jedzenie wyśmienite, próbowaliśmy... Piotr super klimat i widok (1) Polecam to miejsce bardzo ładny i klimatyczny wystrój. Widok na motławę i... mic Nie wiem skąd złe opinie (1) Jestem (mozna by tak powiedziec ) stałym klientem . Jeżeli tylko jestem w... Adam maskra (3) to ma być restauracja? żenada- nic więcej. zupa cebulowa na flakach. pierwszy... aga beznadzieja (1) Wstyd mi przed moimi gośćmi.Zaprosiłam ich na świeżą rybkę, zwykłego... Bogda gorąco plecam!!!!! (1) własnie wróciliśmy z Gdańska i serdecznie polecamy ''Baryłkę" byliśmy bardzo... wdzięczni POLECAM :) (1) Niedawno organizowałam przyjęcie rodzinne z dziećmi na 20 osób.... Monika Polecam! (1) Wybraliśmy się tam ze znajomymi podczas "weekendu za pół ceny", wcześniej... klientka Słabo, szczególnie obsługa (2) Miejsce śliczne, wystrój bardzo ładny. To już drugi raz jak tam przyszedłem -... tinnerdxp obsługa słabiutka (1) Wybrałem się do Baryłki z dziewczyną. Na wstępie okazało się, że z 4... Paweł Bąk