Masakra (1) Jedzenie tragedia, czas oczekiwania na zamówienie przez telefon 1,5h. Nigdy... Mr. M Klient - opinia (2) Nastrojowa i klimatyczna pizzeria. Cena do jakości potraw jest wrecz... Klient najlepsza pizza (1) najlepsza pizza i makaron!!!!!!!!!!!!!!!! zamawiam do domu, sporadycznie... Ivo
stała klientka (2) Korzystam z usług restauracji od roku i jestem bardzo zadowolona.Widać ze... stała klientka pfeeee (2) nie wiem jak jest na miejscu bo zamawiałem kilka razy do domu ale dziś był na... reksio Pizza!!!!!!! (1) Gorąco polecam pizze!!!!!!! pizza najlepsza w miescie redzi Magdalena - opinia (2) "właścicielce " przydało by się trochę ogłady, bo od takich komentarzy pod... Magdalena Kasia - opinia (3) Na początku muszę przyznać, że właścicielka jest naprawdę śliczna:)Niestety... Kasia Beznadzieja!! (2) na obsługe sie nie doczekamy tak wiec odrazu zapraszam do baru..zamowilem... Mateusz miła obsługa (2) bardzo miła i ładna Pani dowozi jedzenie :) które jest oczywiście pyszne!!!... Maciej Spaghetti (2) Spaghetti zamówione było tak słone że nie dało się go zjeść. Taką ilość soli... MAteusz niam:) (1) Jestem zadowolony z 1 wizyty w tym miejscu jedzenie wyśmienite pizza była... Patryk bardzo dobra pizza (1) Pizza na cienkim cieście z dobrym sosem pomidorowym, ogólnie bardzo smaczna,... Kamila zdecydowanie polecam (1) przyznaje pozytywa zamawiamy czesto pizze, jest dobra, szczegolnie polecam... Toska polecam!!! (1) w restauracji Czarna Perła bywamy z rodziną w weekendy.Miejsce ma swój klimat... Zbyszek Fajne miejsce (1) Miejsce bardzo fajne i niepowtarzalny klimat zwłaszcza zimą.Restauracja... Leszek ewa - opinia (2) Probowalismy zamowic pizze przez telefon , lecz Pani ktora przyjmowalaa... ewa super!!! (1) Dla mnie jest to fajne miejsce:) dobre jedzenie a takiego w Pruszczu mało!!... Tomek Szczerze polecam! (1) Szcerze polecam tą restaurację,organizowaliśmy tu roczek naszej córeczki i... Joanna Ł.