Re: Dzikie Wino Sala Krysztalowa
Nat,chrzanisz jak opętana- szczerze. Tak przejaskrawiasz i popadasz w takie skrajności, że aż się zastanawiam czy oby na pewno masz zdrowo poukładane w tej głowie.
Wbrew temu co twierdzisz- nie jestem zgorzkniała i nie poszłam na wesele, aby obgadywać. Będąc na weselu zwracałam uwagę na techniczne szczegóły tylko z tego powodu, że sama mam w planach zorganizować swoje. Nie widzę w tym nic złego, ani nietaktownego.
Chcę zorganizować normalne wesele na ŁADNEJ sali, która nie będzie mieć wtop w postaci zimnego mięsa, braku papieru toaletowego... Sorki, ale skoro będę płacić niemałe pieniądze to nic w tym dziwnego, że mam jakieś oczekiwania (chociaż papier toaletowy w łazience trudno nazwać w ogóle oczekiwaniem- dla mnie to po prostu powinien być standard). Jeśli Tobie to nie przeszkadza to widocznie masz w poważaniu swoich gości i tyle.
I uwierz, że nie potrzeba kwartetu smyczkowego, aby goście poczuli się dobrze ugoszczeni. Nie marzą mi się złote klamki w łazienkach, ale nie rozumiem też czemu mam się zadowolić salą, w której nie ma nawet papieru w łazience.. Zresztą, każdy mierzy swoją miarą i tyle w temacie.
0
8