Re: Restauracja Falko Rumia
nefretete23
(20 lat temu)
Moji znajomi robili tam wesela,bawili się więc bazuję na tych opiniach.Byłam w tych kanjpach i jadłam co nieco u nich,ale na weselu nie byłamto nie sa plotki.Jak nie potrafisz odróżnić plotki od opini to już Twoja sprawa.
Karola napisał(a):
.... odbierz to
> jako zwykłą moją opinie, bo przecież wolno tutaj tak pisać,
> krytykować, zachwalać itp.
więc właśnie....sama to napisałaś.Można na forum krytykować i zachwalać,więc nie wiem czemu się mnie czepiasz.Co do knajp z Rumi i Gdyni to mam rozeznania i mogę się wypowiedzieć.Lecz najlepszym wyjściem jest się samemu przekonać.Przyjedz do Rumi i idz na obiad do Falko,Faltomu i Tequili i sama ocenisz.
>
> A jak uważasz, wyrażanie sie o różnych knajpach to nie są słowa
> krytyki? nawet zasłyszane? To jest zasłanianie sie, i najlepiej
> powiedzieć że to czyjes opinie.
Bo to są czyjeś opinie tj ludzi bawiących się na weselach!!!!!Ja tam tylko bywałam na obiadach,a nie na imprezach!!!!Ile razy mam Ci to jeszcze napisać,abyś to w końcu zrozumiała????????
A tak swoją drogą,to czepiasz się mnie i tego co piszę,a nie czytasz innych postów dotyczących tych lokali.Złych i dobrych zdań.Nie jestem wszechwiedząca,no ale skoro tak uważsz to miło mi :)
Poczytaj sarsze posty,dowiesz się więcej i zobacz ile zdań jest pozytywny,a ile nie.Wtedy będziesz sama wiedziała najlepiej.A jeszcze lepiej jak pojedziesz i osobiście się przekonasz.
0
0