Witam, czy mogłabym prosić o pomoc osoby które korzystały z formy obiadu weselnego w restauracji i mogą polecić dobry lokal w okolicach Gdyni
dziękuje
00
Re: Restauracja Gdynia na obiad weselny na 30 osob
Piwonia
(15 lat temu)
hotel kuracyjny w Gdyni, villa aqua w Sopocie
00
Karolinka29
(15 lat temu)
Rodizio, górna kameralna sala
00
www.maziarz.pl
(15 lat temu)
Zobacz "W ogrodach" w Gdyni na Władysława 4-tego. Robiłem tam raz zdjęcia na obiedzie i było tak jak być powinno. Fajnym miejscem też jest Barakuda.
00
~Iwona Kamińska
(15 lat temu)
Zapraszam do Hotelu Lival*** w Gdańsku Brzeznie. Hotel połozony jest 5 metrów od plazy. Wszystkie pokoje z widokiem na morze. Wysmienita kuchnia. Menu od 120zl/os. Sala idealna na 30-50osob. Posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów na rok 2010.
Kontakt: marketing@hotel-lival.pl
00
talkosia
(15 lat temu)
restauracja coco w Gdyni. www.coco.net.pl
00
~Sara
(15 lat temu)
Nie wiem jak z obiadami weselnymi, jednak jeśli chodzi o ilośc osób to dobrym wyjsciem mógłaby być też LA VITA na Władysława IV. Jedzenie mają przepyszne! Moja mama organizowała tam swoje urodziny właśnie na 25 osób i z tego co pamiętam to obsługa była szybka i sprawna, wszystko wyszło bezkłopotowo. Jednak minusem jest wystrój, który nie jest tak szykowny jak np w Villi Aqua.
00
svoboda
(15 lat temu)
jezeli jesteście w miarę młodzi to mysle ze Coco w Gdyni (mozna np wziac tylko taras), Boolvar (tez w Gemini), albo Barbados?