Re: Restauracja Gosia w Kielnie
Witam, ja w Gosi byłam na weselu i osobiście, a 15 listopada mam tam ślub...
Są tam dwie sale w zależnosci na ile osób chcesz robić wesele, na parterze jest duza sala z możliwością powiększenia, więc wejdzie tam spokojnie 150 osób. Jest jeszcze druga sala mniejsza na piętrze i tam pomieści sie tam 60 osób spokojnie.
My płacimy 130 zł od osoby dorosłej, a 65 zł za dziecko do 12 roku życia i 800 zł za poprawiny, w cenie masz zagwarantowany pokój dla nowożeńców, ładny, nie za duży, ale przytulny, jedyne czego nie masz w cenie to: alkohol, napoje i owoce, a tak to masz wszystko inne. Mozesz dodatkowo za dodatkową opłata mieć dzika, udziec lub szynke.
Niewiem, przeczytałam wszystkie tu zamieszczone opinie i mi osobiście tam się podoba, dodatkowo przy wystrojach jakie są tam zrobione to jest bardzo ładnie (oczywiście wystrój masz w cenie).
I jeszcze jedna kwestia z umowami, jak rezerwujesz termin to płacisz zadatek 500 zł i dostawiesz mały kwitek KP, a na tydzień przed ślubem dzwonisz do nich i umawiasz się z szefową na poniedziałek przed ślubem, spisujecie główną umowę, gdzie masz wymionione ile osób co i jak i w tedy płacisz połowę kwoty, a do tygodnia po ślubie drugą połowę.
Mam nadzieję, że będzie to wyczerpująca wypowiedz i życzę wszystkim szczęścia w związku małżeńskim.
0
0