Restauracja Jedyna

Restauracje Catering

Gdynia, Narcyzowa 1/8

Joanna - ocena (1) Impreza rodzinna z okazji 18 urodzin córki wyszła idealnie! Goście zachwyceni... Joanna Syn zmarłej. - ocena (1) Stypa. Bardzo kameralnie, dobre jedzenie i napoje, spokój , cisza, bez... Syn zmarłej. Beata - ocena (1) Miałam okazję organizować imprezę urodzinową dla syna. Bardzo dobre jedzenie,... Beata
Kasia - ocena (1) W dniu dzisiejszym miałam przyjemność być gościem na stypie i zjeść w tej... Kasia Elżbieta - ocena (1) Jedzenie przepyszne, pięknie podane, obsługa miła i profesjonalna !!!!!... Elżbieta Polecam na każdą uroczystość (1) Polecam, jedzenie domowe, świeże i smaczne. Obsługa uśmiechnięta i bardzo... Jakub Grzegorz (1) Urodziny mamy jedzenie b. Dobre jak u mamy wszystko świeże i gorace. Obsługa... Grzegorz szczygielski Super miejsce na 40 (1) Polecam, pyszne jedzonko, profesjonalna obsluga, własny alkohol, napoje. Hit... Kasia Polecam skorzystanie z usług restauracji "Jedyna" w Gdyni-Witomino Radiostacja (1) Polecam wszystkim korzystanie z usług tej restauracji, wczoraj spotkaliśmy... Jola Polecam (1) Polecam tą restauracje dziś mieliśmy tam komunie, jedzenie super wszystkim... Piotr impreaza okolicznościowa (1) Jestem bardzo zadowolona z imprezy okolicznościowej w restauracji . Narówno... Alicja Super !!!!! (1) Polecam Jedyną na każdą uroczystość. Organizowałam tutaj chrzciny swojego... Basia bardzo mile zaskoczenie (1) mialam watpliwosci czy to odpowiednie miejsce na zlote gody moich rodzicow,... Marzena Dramat (1) Miejsce przygnębiające, jedzenie niedobre, smutna obsługa. Nie znam gorszej... JanuszGdynia