wyszedłem zadowolony (1) wyszedłem zadowolony Krystian Blee (3) Z kantyny korzystam, a raczej korzystałam co jakiś czas z racji tego, że... Blanca DANIA HINDUSKIE (1) Takiej kuchni nie ma w 3Mieście, dania kuchni hinduskiej to jest strzał w... Anna
ostatnio sporo zmian na plus (1) Jestem stałym gościem restauracji. Brawo za możliwość wyboru dodatków... Ewuśka KANTYNA jest "SUPER" !! ; )) (1) Jesten stała klientką KANTYNY i bardzo mi sie tam podoba. Super klimat ,... Justyna Kantyna czyli nowoczesne bistro (1) Wpadam tu nieregularnie. Podoba mi sie pomysl - gotowe , szybko wydawane... RT Zajebiscie (1) super jedzenie, bardzo duzy wybor , codziennie inne menu kazdy znajdzie cos... Zagor Smacznie i szybko (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny. różnorodne menu, każdy znajdzie coś dla... Ewa Polecam (1) Dobre jedzenie, fajny wystrój, bardzo smaczna pizza za niska cenę.bardzo mila... P.Monika Tracicie klienta (1) Byłem stałym klientem przez około 2 lata. Pracuję w A1 - mam do wyboru was... Leto Przystępne ceny (1) Jestem gościem w tej restauracji po raz pierwszy, całkiem fajny wystrój i... Jonny Szybko i smacznie (2) Korzystam z usług restauracji dość często i muszę powiedzieć ,że nie zgadzam... Anna Kantyna jest super, polecam (1) Ostatnio jestem zmuszony stołować się w restauracji Kantyna i jestem bardzo... Cezary szybka, sprawna i miła obsługa to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Korzystam z usług kantyny prawie codziennie. Jestem stałą klientką i zawsze... Ania Przystępne ceny , szybko i smacznie (1) Jestem stałym gościem kantyny i zawsze spotykałem się z bardzo miłą obsługą.... Włodek Spoko restauracja . : ) ! (1) Ogólnie restauracja jest ok . Bardzo podoba mi sie wystrój , klimat i wg.... Blondyneczka ; ) niska jakość za wysoką cenę (1) Zło konieczne, lokal wykorzystuje pozycję monopolisty w parku biurowym.... rozczarowany klient ZIEMNIAKI NIE DO ZJEDZENIA!!!!!!!!!!! (1) Wystrój i obsługa (oprocz jednej Pani która naklada dania i jest bardzo... zuza Raczej na nie. (1) Jadam w kantynie codziennie z braku innej opcji. Porcje małe, a w przypadku... Pracownik Biura Za drogo ! (1) Restauracja schludna o ciekawym wystroju, niestety ceny jak za ofertę jaką... Marzena