snowdrop - opinia (1) Jedzenie bywa surowe - fakt przyjmują i zwracają pieniądze, ale co z tego?... snowdrop ogólnie Ok (1) Smak i jakość portaw nierówne. Niektóre potrawy bardzo smaczne i świetnie... pracownik biurowca Dobra restauracja (1) W porównaniu do tego co się działo wcześniej, poprawiła się jakość potraw,... Grzesiek
Patryk - opinia (1) Ceny bardzo przystępne - danie główne z zupą Patryk Odradzam (1) Potwierdzam powyższe opinie, Pani Szefowa mogłaby zmienić troszkę nastawienie... pracownicy banku Porcje małe, jakość słaba :( (1) Chodzę do kantyny od kilku miesięcy i niestety muszę stwierdzić, że sprawia... Gal anonim ZA DROGO (1) ja już nie korzystam, ale młodzi ludzie, którzy nie są zbytnio wymagający... dre Mało, drogo i niesmacznie. (1) Kilkakrotnie odwiedziłam Kantynę (z racji tego, że pracuję w okolicy i raczej... m Kiepsko (1) Byłem w tej restauracji kilka razy, z okazji odbywającej tam się konferencji,... miltau@interia.pl Mało i drogo (1) La Cantina ma monopol w tym biurowcu i okolicznych. Niestety z tego korzysta.... pracownik_arkonska_a2 nie polecam (1) Bardzo nieprzyjemna, wiecznie naburmuszona właścicielka, która nie umie się... pracownik z tego samego budynku