wszystko na 5 (1) wszystko na 5 z plusem , polecam jacek Polecam (1) Bardzo fajna restauracja,jedzenie bardzo dobre ,obsługa przemiła ,bardzo... Marzena Polecam ! (2) Miejsce bardzo ładne, wystrój fajny, a obsługa bardzo miła i pomocna.... Ania
Smacznie, swojsko i niedrogo. (1) Jak w tytule, nic więcej dodawać nie trzeba :) Fabian Fabianowski Impreza z okazji jubileuszu 50-tych urodzin (1) Bardzo smaczne jedzenie, dekoracje ze świeżych kwiatów, elastyczność w... Jubilatka Numer jeden! (1) Sugerując się opiniami trafiłam raz z partnerem do Kalinki w niedzielę.... Sylwia Niepoważne podejście do klienta (1) Na trzy wizyty tylko raz udało nam się zjeść obiad. Pierwszy raz wybraliśmy... Agi Profesjonalizm w każdym calu (1) Uroczystość jubileuszowa, którą wyprawiliśmy w Kalince, okazała się pełnym... Tomasz Byle tak dalej (1) Dokładnie to co potrzeba- szybko, smacznie, tanio. Odpowiednie miejsce żeby... am Polecam! (1) Witam! Polecam jak najbardziej - przyjemne miejsce & smaczne jedzenie.... b. Coś dla domowego łasucha (1) Niedawno trafiłem do tego lokalu. Na pierwszy rzut oka myślałem, że będzie... pojke Bywamy regularnie i zawsze jesteśmy zadowoleni (1) Bywamy regularnie i zawsze jesteśmy zadowoleni - duże porcje, smaczne, ładnie... Kasia i Marcin wypas (1) Dużo, tanio, smacznie, szybko. Więcej wymagać mi nie wypada :) Obsługa jest... Guma W końcu fajne miejsce na Zaspie (1) Zestawy dnia przepyszne. Wszystko zawsze świeżutkie i wielkie porcje.... Kaska Naprawdę dobrze! (1) Pierwszy raz trafiłem tam z polecenia - było naprawdę warto. Blisko dworca... wojt miły lokal (1) ładny i czyty lokal. mila obsluga i smaczne jedzenie. Bar mleczny ala... Piotr Smacznie w dobrej cenie! Ładnie i przestronnie (1) Wyśmienity sandacz z pieczonymi ziemniakami. Wszystko ładnie podane i w... suchy Polecam! (2) Fajny, przytulny lokal, gdzie można szybko, tanio i dobrze zjesc :) Luigi cudowne miejsce! (1) Piwrwszy raz spotkałam się z tak pyszną kuchnią, cudownym wnetrzem i niskimi... Kaja Polecam!! (1) Pyszne jedzenie, duży wybór potraw, a wszystko to naprawdę niedrogo! Rafaello