Restauracja "Malinowy Ogród"-opinie....

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was korzystał tam z usług??Mają fajną oferte na wesela ale nie wiem czy się zdecyduję..wstepnie powiem,że tam mi sie podoba:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja

Hejka, Ja wysyłalam do nich niedawno pytanie, bo bardzo podobało mi się to miejsce na wesele i taka dostałam odpowiedz:
Witam serdecznie,

Bardzo dziękuje za przesłanie zapytania.
Z przykrością informuję, iż od tego roku nie organizujemy wesel
całonocnych.
Chcemy aby nasza restauracja była czynna dla naszych gości 7 dni w
tygodniu, a organizowanie imprez zamkniętych jakimi są wesela nam to
uniemożliwiało.
Jesteśmy jednak w stanie zorganizować wesele w formie cateringu. Jeśli
taka forma zorganizowania przyjęcia by Państwu odpowiadała to proszę o
informacje abym mogła przygotować dla Państwa ofertę.

P.S. A opini niestety nie mialam zadnych :(

Hej, ja mogę tylko powiedzieć, że jedzenie maja wyśmienite, w zeszłym roku i dwa lata wcześniej moja firma korzystała z ich cateringu na wigilię firmową. Pierogi, ryby pyszne, "swojskie", ale były też przekąski z fantazją, a "ichni" deser pianka z białą czekoladą poezja ! :-)

Nie mogę się wypowiedzieć na temat wesela, ale bylam na boiedzie, pychhhaaa jedzonko ;))) jesli o to hcodiz to polecam ;)))

w zeszłym roku też pisałam do nich o ofertę weselną i dostałam identycznego maila. Ze wesel nie organizują.

Byłam na weselu tam 2 lata temu i było okropnie... Przyznam że jedzienie było dobre ale w bardzo małych porcjach wszystko wydzielone a na oboad czekaliśmy ok 1,5 h !!!!!!!!!!!! szczerze nie polecam
Oni od poczatku nie chcieli organizowac wesel potem zmienili zdanie widze że teraz znów zmienili ....

wypowiem się na temat samego jedzenia: smaczne, ale moim zdaniem nie wszystko. zupy, desery świetne, ale jakoś żadne danie główne mnie nie zachwyciło. zdecydowanie trzeba sie kilka razy wybrać samemu i sprawdzić czy smakuje.

Ja byłam rok temu na 100dniowce w 3 w Gdyni gdzie organizowali catering. Tematem była Wenecja więc jedzenie bylo typowo wloskie. Jedzenie i organizacja wyśmienita. Gdyby nie ceny dań to chętnie bym się tam wybierała i w dzien powszedni :)

hej,dzięki..nie sprecyzowałam -maja oferte na przyjęcie weselne do 5 godzin-to rzeczywiscie coś innego niz całonocne wesele.I tak nam pasuje:)..... mam nadzieję,że bedziemy sie fajnie bawić...

bardzo lubię to miejsce, ma klimat, ale nie wiem jak z obsługą.
moi znajomi sobie bardzo chwalili.

Inne tematy z forum

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...