Ciekawa architektura oraz ładne wnętrza (1) Byliśmy gośćmi na oficjalnym spotkaniu. Bardzo nam się podobało! Ciekawa... Kora Dobre desry. Polecam (1) Mniam, mniam! Zupa rybna z warzywami niespotykana J desery fajne i obsluga... Maria Elegancko i gustownie podane (1) Przede wszystkim jedzenie. Dopieszczone w każdym calu. Przemyślane. Elegancko... Piotr
Kaczuszka rewelacyjna (1) Kaczuszka rewelacyjna, a cała uroczystość obsłużona na 5 z dwoma ++ !! Rafał Naprawdę smaczne ryby. (1) Naprawdę smaczne ryby. Jadłem steka z tuńczyka, a żona dorsza i obydwoje... Jan Wypad weekendowy (1) Co prawda głownie korzystaliśmy z baru i drinków :)) ale jeśli o nie chodzi... Kornelia Smakowicie. Polecam (1) Smakowite dania. Fajna obsługa. Miło i elegancko. Polecam Kaska Słoneczny taras (1) Restauracja ze słonecznym tarasem. Miło posiedzieć z piwkiem w ręku na słońcu... Robert Pyszne ryby (1) Pyszne Ryby i owoce morze, co nie za często można spotkać wbrew pozorom nad... Kaska Klimatycznie i smacznie - Polecam (1) Byłem z dziewczyną, bardzo fajny klimat i ciekawe miejsce blisko plaży. Super... Janusz Pyszne danie obiadowe. Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Polecam wszystkim Aleksander Dobre jedzenie, miła obsłyga (1) Dobre jedzenie miła obsluga Simitronik Smacznie i kolorowo (1) Bardzo smacznie i kolorowo . Polecam wszystkim Beata Pysznie i pięknie podane (1) Jedzenie pyszne i pięknie podane. Dokładnie tak jak na zdjeciach Piter wśród zieleni z tarasem (1) Pyszna restauracja wśród zieleni z tarasem. Ceny jak na Sopot dosc... Wczasowicz Aromatyczna kawa i pyszne ciacho (1) Miałam mało czasu. Postanowiłam wejść na szybką kawę i ciacho. Coż.. musiałam... Beti Luźna i przyjemna atmosfera (1) Zachęciło nas, że na hasło „Rower” zupa w połowie ceny, skończyło się na... Damian Kaczka "palce lizać" :) (1) Niebywała kuchnia. Polecamy serdecznie wszystkim Tymoteusz Idealne miejsce (1) Idealne miejsce na obiad lub romantyczną kolację :) Tomasz Dobra kuchnia z dala od monciaka (1) Jeśli ktoś szuka fajnego miejsca w Sopocie z bardzo dobrą kuchnią, z dala od... Piotr