Restauracja Motlava

Restauracje

Gdańsk, Stara Stocznia 2/1

JK - ocena (1) Restauracja nieprzyjazna dla rodziców oraz osób niepełnosprawnych! Mimo że w... JK Gdanszczanin - opinia (1) Nastrój, obsługa bez zarzutu. Co do potraw.. Lekki przerost formy nad... Gdanszczanin moniak53 - opinia (1) Kolacja sylwestrowa. Serwowana od godz 20 do 23. Menu bardzo dobrze dobrane,... moniak53
miernie (1) mierne jedzenie , wysokie ceny , fatalna , arogancka obsługa Tadeusz Naprawdę warto (1) Bardzo smaczne jedzenie w miłej atmosferze. Zawitaliśmy do restauracji... Zadowolona Przyjemna restauracyjka (1) Spędziliśmy tam bardzo miły czas na rodzinnej kolacji. Kuchnia typowo polska,... ola_h Eeeeeee (1) Nijakość wnętrza, nijakość potraw, bez powrotu. Luk Polecam! (1) Pierożki i pyzy to smak domowej polskiej kuchni, a schabowy w chrupiącej... marian rewelacja-balsam dla żołądka (1) Wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i po spacerze po Gdańsku zaprosił mnie do... Maja S. Na prawdę polecam! (1) Bardzo przyjemne miejsce na lunch. Pyszne jedzenie i kompetentna obsługa. Na... Krzysztof Restauracja na 6!!! (1) Moj faworyt to śledź!! Niesamowity smak... polecam miłośnikom polskiej,... Klaudia Motlava- polecam! (1) Wybraliśmy się z mężem w sobotnie popołudnie. Osobiście nie byłam przekonana,... Julia Pysznie (1) Rewelacyjna jakość.. Świetna obsługa. Ceny trochę wyższe niż przeciętnie, ale... Kat Suoer (1) Byłem z rodziną. Zamówiliśmy m.in. pyzy z mięsem kaczki, golonkę, gołąbki i... Janusz Wiśniewski Przepyszne (1) Mega miejsce którego brakowało na Gdańskiej mapie kulinarnej. Świetny... Qlas