Ania, Renia, Ela i Mariusz z Bonn - opinia (1) Pani Marta była niesamowicie miła, komunikatywna, jest najlepszą kelnerką na... Ania, Renia, Ela i Mariusz z Bon Ewa - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie dzięki Pani Marcie :) Ewa Kasia - opinia (1) Klimatyczne miejsce super obsługa , pani Marta dziewczyna na 5 , dziękujemy Kasia
Iwona - opinia (1) Serdecznie dziękujemy za przesympatyczną obsługę przez Panią Julię,... Iwona Agnieszka - opinia (1) Pani Julia Super obsługa sympatyczna i uśmiechnięta. Miejsce godne polecenia. Agnieszka Karolina - opinia (1) Urocza i klimatyczna restauracja. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa... Karolina Łysy z brodą - opinia (1) Epickie miejsce z cudowną , profesjonalną obsługą Pani Oli . Brawo... Łysy z brodą Anna - opinia (1) Od kilkunastu lat ja jestem klientką i również moi znajomi. Ale w ubiegłym... Anna Mira - opinia (1) Jedzenie przeciętne. Obsługa Super. Barmanki I klasa. Mira Aga - opinia (1) Bardzo niesmaczne jedzenie. Pizza jak z podrzędnego lokalu, kurczak w... Aga Barbara - opinia (1) Klimatyczne miejsce. Obsługa na 6. Miło, sprawnie , z uśmiechem i szybko.... Barbara Paskudna ryba! Unikać tego miejsca jak ognia! (1) Zamówiłam gładzice. Koło gladzicy nawet to nie leżało. To jak by zmielić... Marlena Obiad (1) Nie polecam!!!!! Wielkość dań żenada. Stek z golonki to jakaś kpina. Dwa... Agnieszka Pysznie i fajny klimat (1) Polecam urzadzone w ciepłym klimacie,bogate menu bardzo dobra kuchnia Angela nie polecam ! (1) byłem na imprezie okolicznościowej i niestety miałem kontakt z tą dziwną,... świadek Zupa rybna? (2) "Sopocka zupa rybna" to jakas pomyłka. Nigdy nie jadłem gorszej. Nie ma nic... Szymon właściciela wraz z obsługą to poziom ZERO (1) Nie wiem skąd tu tak wysoka ocena, jak na ten lokal,bo rok temu, kiedy... E. Polecam (1) Na tegorocznych wakacjach w Sopocie odwiedziliśmy restaurację kilkakrotnie.... Ewa Obiad z rodziną (1) Jesteśmy stałymi bywalcami restauracji. Wszytko na najlepszym poziomie nawet... Michał zadowolona (1) dobre jedzenie ,miła obsługa i profesjonalny pan Sebastian który świetnie...