Tragedia (1) Tragedia. Najpierw pół godziny oczekiwania, żeby kelner podszedł do stolika.... Koza Smacznie :) (1) Przypadkowo wybrana restauracja, w oczekiwaniu na jedzenie przeczytałam... Karolina Piastowska Schabowy był niesmaczny! (1) Do tego nie dobra kapusta zasmażana. Jakoś dziwnie przyprawiona.... Gosia
Świetne miejsce na uroczystość rodzinną (1) Bardzo polecam Pomarańczową Plażę na organizację imprez okolicznościowych.... Marta Nigdy wiecej (1) Byliśmy tutaj po raz ostatni, odradzamy to miejsce, długi czas oczekiwania,... Slawek Rozpacz i tragedia (1) Na złożenie zamówienia 30 kwietnia 2017 r około godz 15-tej czekaliśmy 20... Maciej Mejer Żenada.. (1) Zarezerwowalam na dzisiejszy obiad konkretny stolik. Obiad uroczysty z okazji... Edyta Pierwszy i ostatni raz (1) Na moje pytanie ,które ryby w ofercie nie sa mroźne Pan kelner... Ala Ola - opinia (1) Pierwsza i ostatnia wizyta w tej restauracji. Ola Miło i przyjemnie (1) Byłam ostatnio sama na śniadaniu. Jestem mile zaskoczona po mojej poprzedniej... Głodny poranek nie (1) nie do zniesienia niesmak pozostał Widok na Bałtyk (1) Super miejsce na obiadek czy romantyczną kolacje prawie na plaży ,... Piter Rewelacja! (1) Niedawno byłam gościem Hotelu Bursztyn i zachęcona fajnym wystrojem zamówiłam... Gertruda Bardzo zadowoleni (1) Byliśmy z mężem na obiedzie, miły kelner polecił nam dorsza w słoneczniku fa... Maja Wielkie rozczarowanie (1) Sobota, słońce delikatnie grzeje, popołudniowa wycieczka rowerowa, my... radek Zdecydowanie odradzam - rozczarowanie (1) Ogromny plus za wystrój i kącik dla dzieci, ale na tym się kończy.Mimo dość... Rozczarowana nie jest źle (1) Czytam opinie poprzednie i utwierdzam sie w przekonaniu, iż jest pewna grupa... Nadmorski Kelnerski dramat (2) Nie odwiedzać przez najbliższe dwa tygodnie dopóki obsługa się nie... Kris Sopot taki piękny, jednak kolacja wszystko zepsuła.LUDZIE OMIJAJCIE!!! (1) Często jadamy w restauracjach zwłaszcza na wakacjach, usiedliśmy do stolika... Boniek słabo !!! (1) Dorsz po prostu śmierdział, pomimo zapewnień, miłej pani z obsługi, że jest... Tomek