POLECAM!!!!! (1) niestety juz zimno i szaro ale na poprawe humoru mozna zawsze isc do tej... MARTA POLECAM !!!!!! (1) niestety juz zimno i szaro ale na poprawe humoru mozna zawsze isc do tej... marta tragiczna niedziela (1) W niedzielne popołudnia postanowiliśmy z rodzina zjeść obiad w restauracji... miłośniczka świeżych ryb
rewelacja! (2) Jestem częstym gościem w "pomarańczarni" , za każdym razem potrafią mnie w... Mateusz ODRADZAM (3) Wybralismy sie ze znajomymi we wtorek 1 maja. Biorac poprawke na dzien... Maciek Pozytywne zaskoczenie (1) Do restauracji zawitaliśmy przypadkiem,sądzę że nie będzie to jednak ostatnia... kaban Przyjemny ogródek nad morzem z dramatyczną obsługą (1) Zdecydowanie traci przez obsługę, w czasie jednej wizyty spotkały nas... anulkaa Pycha (2) Wpadłem dzisiaj ze znajomymi. Skusiło mnie nowe menu - krótkie ale ciekawe... Robertson Wyśmienity obiad (1) Wraz z narzeczonym jedliśmy dziś obiad w waszej restauracji. Zamówiliśmy zupe... Kasia i Tomek wielkie zdziwienie (2) W restauracji byłam trzy razy. Bardzo chciałam odwiedzić restaurację która w... Giga Raczej obojętna (2) Często bywamy w Sopocie ale wizyta była po raz pierwszy. Mamy swoją ulubioną... EK Coś pięknego :) (1) podczas popołudniowego spaceru przechodząc deptakiem do restauracji... T.W Masakra. (2) Wybrałams ię z rodzicami na niedzielny obiad. Miało byc miło i sympatycznie,a... A.B. Wielkie Rozczarowanie ! (1) Po przeczytaniu poniższych opinii postanowiłam się udać na Niedzielny obiad... M Pomarrrrańćzowy charakterrrr :) (3) Atmosfera iście pomarańczowa! Miałam okazję być tam kilka razy, i na imprezie... Gosia Szczerze polecam (1) Skorzystaliśmy z kuponu. Jesteśmy wymagającymi marudami i bardzo ciężko... Magdalena Jeden z lepszych lokali w Trójmieście :) (1) Wybraliśmy się do Restauracji Pomarańczowej w niedzielny wieczór. Wybór... Marcin Naprawdę fajne miejsce na jedzonko i odpoczynek. Niedrogo (1) Byłem na tzw. ostatkach w sobotę 18.02.2012 z grupą 6 osób przyjaciół... Jan Marjanowski Wyśmienita kuchnia w ciepłej, sympatycznej pomarańczowej atmosferze (1) Sympatyczna atmosfera restauracji i przemiła obsługa! Niesamowite menu... Agnieszka z Gdańska WARTO!! (2) Moi Drodzy! Pomarańczowa Plaża to miejsce, do którego się wraca, bo nie w... Kasia i Maciej