Restauracja Primaviera

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W Gdańsku koło Kościoła Mariackiego jest restauracja / Pizzeria Primaviera jesli nie mylę nazwy... Czy ktoś z Was słyszał coś o weselach w tej knajpce?
Jestem na etapie poszukiwania lokalu, kościoła, zespołu itd wiec za wszelkie informacje i namiary byłabym wdzięczna
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja Primaviera

Ale to bardzo mała restauracja, chyba na obiad weselny a nie na imprezkę, poza tym ma bardzo duże okna i jest bardzo jasna. Jedzienie dobre, ale wystrój bez rewelacji. Już bardziej bym polecała na małe wesele Restaurację Gdańską, na ul. Św. Ducha, niedaleko.

Pytanie, czy się zmieścisz - i rzeczywiście raczej na obiad, a nie na wesele. Co do wystroju to dla mnie akurat jest Primavera jest dosyc ładna i naet elegancka, a Gdańska to szczyt kiczu i bezguścia, co zresztą bez skrępowania przyznaje jej właściciel, mówiąc, że tak lubią Niemcy! Tak więc, jeśli tylko starczy Ci tam miejsca to polecam, bardzo dobre jedzenie, wyszkolona obsługa, sensowni właściciele.

dzięki za wskazówki ale odrazu mówię że Restauracja Gdańska odpada... za dużo tego złotka tam jest ;)

zeby bylo jasne to ja polecam primavere a gdanska z calego serca odradzam

dzieki:) ale narazie się rozgladamy:)

skoro może być wrzeszcz to super jest w villi uphagena - byłam polecam, sama bym wybrała, ale dla mnie za mało miejsca
w jelitkowie ponoć super jest w parkowej - nie sprawdzalam, bo dla mnie i tak za mala, faktycznie cudownie polozona, choc ja sie zawsze balam, ze tam jest raczej prl - ale podobno po remoncie rewelacja i smaczne jedzenie

Ile ludków miesci sie parkowej a ile w willi uphagena, jesli mozna wiedzieć?

w parkowej chyba 60, ale mogę sie mylić, bo nie pytałam ile w ogóle tylko czy wejdzie 100. w willi uphagena jest ogółem 120 miejsc, ale są tam małe pokoiki, więc imprezy "zasiadane" w zależności od aranżacji robią na 60 do 80 osób.

wczoraj byłam w parkowej to babka powiedziała że robią nawet na 80 osób oni tylko przestawiaja odpowiednio stoliki zeby bylo duzo miejsca... ale podobała mi się jej konkretność odpowiedzi :)