Kulinarna podróż dookoła świata (1) Zawsze pysznie i co bardzo ważne - bardzo zróżnicowana kuchnia! Można... Dawid czysta rewelacja (1) mieszkam na naszej pieknej morenie, wiec czesto tam zagladam. Najwiekszy plus... Marek warto zaglądnąć! (1) Fajna restauracja na Morenie! Zawsze brakowało mi tam miejsca gdzie można... finn
Super! (1) Fajne miejsce z kuchnia z całego świata. Można spróbować różności ! Mi... Kiniq Jak zwykle (2) No coz nie wiedzieli co zrobic to mają totalny miszmasz w karcie jest... Małgorzata Uwielbiam to miejsce! (1) Odkryłam to miejsce parę miesięcy temu i jestem zakochana w tej kuchni i... katius Polecam (1) Do Przepisu szlam zachecona dobrymi opiniami znajomych. Jedzenie bylo dobre !... Karo Fajna knajpa :) (1) Dużo podróżuję i chętnie próbuję nowych smaków zagranicą ;) Fajnie, że można... wiola09 polecam! (1) Do tej pory miałam okazję spróbować dań kuchni włoskiej i jestem bardzo... kasjamaciez@gmail.com Super (1) bylam dzis pierwszy raz na sniadaniu , mialam jajka sadzone. Pycha. Są super... Dorota Super lunch (1) Mule po włosku - świetne jadłem po raz pierwszy w życiu to jakiś kosmos,... Darek Zadowolona klientka (1) Boska zupa Minestrone, palce lizać. Iwona Warto tam zawitać! (1) Bardzo ładny wystrój restayracji. Przepiękny ogródek. Dobra lokalizacja.... Kamila Bardzo przyzwoita restauracja (1) W końcu jest gdzie się spotkać z klientem na Morenie. Wcześniej do... adamczmarta Brakowało tego na morenie (1) W końcu można gdzieś zjeść na Morenie i bynajmniej nie bać się o zatrucie... Kondziu Brakujące ogniwo na Morenie (1) Spędziliśmy wczoraj wieczór w "Przepis na" na Morenie. Było bardzo... Wuj Janusz Jest tam wszystko! (1) Szeroki wybór alkoholi, jedzenie z całego świata. Można spędzić tydzień w tej... Ivona Warsztaty z winem (1) Przekonałam się, że slogan reklamowy restauracji "jedzenie, wino,... JustWro Polecam (1) Bardzo miłe zaskoczenie po wcześniejszej restauracji w tym miejsce. Karta dań... Gdańszczanka Pierwsze tak świetne miejsce na Morenie (1) Wyśmienite śniadania w dobrej cenie, bardzo dobre lunche w rozsądnej cenie,... Karolina