Oryginalne miejsce (1) Pierwszy raz gościliśmy tutaj w styczniu wspaniałe wnętrze, bardzo ładnie... Katarzyna i rodzina Nic dodać nic ująć (1) Świetna restauracja! Byłem już parę razy i za żadnym razem się nie zawiodłem.... Dumbo Fajna restauracja z ładnym widokiem (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie i lokal w dogodnym miejscu bo nie ma takich... Marta
Lalka! (1) Przesympatyczna obsługa, wyśmienita kuchnia, nieziemski tarar! Polecam z... Maciej Super (1) Polecam to miejsce naprawdę warto zajżeć Antek super miejsce (1) polecam gorąco, znakomity lokal, właśnie takie miejsca są godne odwiedzenia w... Tomek Warto sprawdzić! (1) Przyjemne wnętrze, w lecie super ogród nad Motławą, pyszne jedzenie i dobra... michalm Seba (1) Byłem jadłem i..... wg mnie godna polecenia miła atmosfera przytulny lokal.... Seba Smacznie, miło i ciekawie (1) Stara Stocznia to idealne miejsce dla ludzi ceniących bliskie sąsiedztwo wody... JOA fajna knajpka (1) polecam i bede wpadać. Atmosfera super, jedzenie przepyszne ddd TRÓJMIEJSKI KLIMAT (1) Byliśmy wczoraj, ja moja żona, dzieci i pies - atmosfera do biesiadowania... Marek Wspaniałości!!!! (1) Jestem zachwycona, klimat Restauracji bardzo mi odpowiada - oryginalny i... Małgorzata Niestety nie podzielam entuzjastycznych opinii dotyczących tego miejsca. (6) Ogólnie rzecz biorąc cały pomysł na tę restaurację jest do bólu przeciętny i... Monika niestety nie (3) większość minusów: przy większym ruchu jak w wakacje - obsługa niekompetentna... dd Fajne miejsce na Motławą. (1) Byliśmy z przyjaciółmi na późnym obiedzie, a zasiedzieliśmy się do nocy.... Adam B. POLUBIŁEM TO MIEJSCE - BĘDZIE MOIM ULUBIONYM (1) Wystrój - fajny, przyjazny stonowany. Potrawy ekstra. Zgadzam się w pełni ze... Jan z Kolna Problematyczne mule (1) Niezmiernie mi przykro wystawiać taka ocenę. Miejsce ma potencjał, jedzenie... kasiacl pysznie (1) Bardzo dobry sandacz i pyszne kluski. \bardzo ładny widok. Życzymy powodzenia. Maria 20% Procent zniżki WOW (1) Byłem w tej restauracji razem z rodziną(2 tygodnie temu) , zostaliśmy... Amadeusz Gosia (1) Jedzenie fajne czuć ze jest świeże, lemoniada super! Jedyne ale to... Małgorzat