Restauracja Strefa Nadmorska

Restauracje

Gdynia, Juliana Ejsmonda 2

Veyronski - ocena (1) piękne miejsce Veyronski Warto zajrzeć. - ocena (1) Doskonałe i pięknie podane dania. Rewelacyjny halibut. Świeży i rozpływający... Warto zajrzeć. krakus - opinia (1) Wstąpiliśmy tutaj z żoną i dziećmi w drodze powrotnej z plaży - nie... krakus
Dobra acz droga restauracja w zacnym miejscu (1) Bardzo ładnie podane dania, smaczne, acz niewielkie porcje jak to bywa w... Solo Bardzo smaczna kuchnia, miła obsługa - bardzo dobra lokalizacja (1) łatwy dojazd, duży parking, bliskość Bulwaru Nadmorskiego. Bardzo miła... Zbyszek Inka - opinia (1) Wczoraj spędziliśmy mile popoludnie w tejże restauracji ze znajomymi.Chociaż... Inka Warto zajrzeć (1) Mniam!Przepyszne zupy z owocami morza, gaspacho, pyszne rybki, soczyste... Kasia Warto tu jadać! (1) Bardzo dobre jedzenie. Zostałam nawet zaskoczona - smakiem przystawki jaką... Alicja POLECAM (1) W gronie rodzinnym skorzystaliśmy dwukrotnie z gościny w tej... Joanna najlepsze mule (1) mule były psze pyszne obsługa była psze miła klimat pzyjemny ,jest bardzo... dawid Anna - opinia (1) Bardzo polecam, bardzo dobra kuchnia, klimat i obsługa. Na potrawy czeka się... Anna Byłem zaskoczony ! (1) Obsługa nie powala na kolana , klimat może być chociaż mógłby być lepszy ,... Tomasz Super!!!!Pierwsza klasa!!! (1) Restauracja godna polecenia wszystkim!!Urzekła mnie bardzo miła i fachowa... Stefan OK ! (1) Wybraliśmy się do restauracji zupełnie przypadkowo ale byliśmy bardzo... Rafiks Bardzo pozytywnie (1) Restauracja przy takim hotelu z takimi cenami i wyborem dań, bardzo miłe... Dawid