Restauracja Tenisowa na Zaspie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś robił/był na weselu w restauracji Tenisowej na Zaspie? proszę o wszelkie informacje związane z wystrojem, organizacją, jedzeniem itp. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja Tenisowa na Zaspie

Może i dobre ale chyba na turniej sportowy. Brak klimatu kompletny. A szefostwo co kolwiek pokręconce. Jest tyle innych pięknych miejsc.... Pozdrowienia.

Ja robilam w kwietniu i jestem bardzo zdowolona. Jedzenie pycha, muzyka dobra, wystroj tez (nawet fotograf stwierdzil, ze sala jest bardzo "fotogeniczna", bo nie mnotonna kolorystycznie). Co do pokreconego szefostwa - nie zgadzam sie, ja bardzo fajnie z nimi wszystko obgadalam. Uwazam, ze sa godni polecenia.Dodatkowo mielismy niespodzianke - o 22 wypuscilismy w niebo biale golebie (to juz byl pomysl owego wlasnie szefostwa)

w przyszlym roku bede miala wesele i zastanawiam sie nad ta restauracja na ile osob robilas wesele?a nie bylo za malo miejsca do tanczenia?

robilam na 60 osob - niezbyt wielkie. Ale moj kolega mial w tym samym miejscu na ponad 80. Miejsca do tanca bylo dosc - goscie wspaniale sie bawili (ja z mezem tez:-). Ogolnie swietnie to wspominam. Stoly byly na tym samym co taniec poziomie, ustawione w U. Wiem, ze przy wiekszych weselach (100 osob) tance sa robione osobno - na dole, a stoly na pietrze. Naprawde polecam - sprawdzalam wiele lokali i uwazam, ze tu dostalam dobra usluge w dobrej cenie. Poza tym najlepiej swiadczy o imprezie, ze wszyscy byli zachwyceni - a przekroj gosci byl spory. Same wiecie jak to jet - mlodzi, starsi, z duzych badz mniejszych miast... Wcale wiec nie jest latwo kazdemu "dogodzic" :-) A nam sie to udalo...

A mogłabyś jeszcze napisać kto Wam grał? Zespół/dj to bardzo ważna rzecz. Słyszałam że Tenisowa ma swój zespół. Czy korzystaliście z ich oferty?
I dziękuję Ci bardzo za informacje!!!

Witam! Rzeczywiscie maja swoj zespol - my wlasnie z niego korzystalismy. Ludzie bawia sie swietnie (a u mnie grali i na weselu i poprawianch) a chyba o to chodzi. Ja jestem zadowolona.

A czy to prawda że sala ze stołami i jedzonkiem jest na innym poziomie niż sala do tańczenia?

to ustalasz z szefostwem
My sie na to nie decydujemy poimo ze bedzie dosc sporo osob (90)- jak na razie.
Wszystko mozesz ustalic sama. My po jednej imprezie tam prawdopodobnie sie zdecydujemy bo na prawde sie nam podobalo no i jedzenie jest si.. A o atrakcje tez sie postaraja sami ,a maja pomysly...
I to nie tylko golebie...
Pozdrawiam

Wielkie dzięki za wszelkie informacje.
Rzeczywiście - jedzonko super, byłam tam kilka razy na obiedzie. Najważniejsze że wszystko jest nowiuteńkie, jest czysto i elegancko.
Powodzenia w przygotowaniach i pozdrawiam!

Czesc raz jeszcze! Izaa ma racje - wszystkie szczegoly trzeba obgadac z szefostwem. W koncu chodzi o to, zebyscie byli zadowoleni. A jedzonko jest na pewno warte - popieram, tez mi smakuje :-)
Pozdrawiam i zycze udanej zabawy!!!

thanks Aniu.\Pozdrawiamy
K i K

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...