U Seniora

Restauracje

Gdańsk, Franciszka Hynka 12

Wiktoria - ocena (1) wszystko pyszne Wiktoria Klaudia - ocena (1) Pyszne jedzenie, duże porcje oraz miła obsługa Klaudia Agata - ocena (1) Pyszne jedzonko, polecam! Agata
Dorota - ocena (1) Najgorsza kuchnia, z jaką miałam do czynienia w Gdańsku. Odgrzewane z... Dorota Dariusz Wojewoda - opinia (1) Odwedzilśmy restaurację 14.11.2021 i szczerze powiem, że potrawy są... Dariusz Wojewoda Dorota - opinia (1) Dania robione na jedno kopyto , niedoprawione . Jak dla mnie z Polską kuchnia... Dorota Wspaniała restauracja (3) Polecamy każdemu!! Jedzenie pychotka jak u babci. Obsługa na najwyższym... Anna i Damian M. Monika - opinia (1) Szczerze polecam! Catering z dowozem do domu, do firmy, imprezy zamknięte na... Monika Mariusz - opinia (1) Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, rozsądne ceny. Mariusz Sylwester rewelacja! (1) Impreza sylwestrowa pierwsza klasa, jedzenie przepyszne w ilości nie do... Mirek Przyjęcie okolicznościowe,,,, (1) W dniu 07/07/2018 odbyło się nasze rodzinne spotkanie z i okazji 50 -lecia... halina borzyszkowska 2 urodzinki (1) Świętowaliśmy 2 urodzinki naszej córeczki, impreza byla na 36 osób, wszystko... Magdalena Super (1) Polecam catering w tej restauracji. Rewelacja w bardzo przystępnej cenie.... Teresa Rocznica Ślubu i 18 Córci. (1) Super obsługa, pyszne jedzenie,lokal pachnący nowością. Nagłośnienie również... Piotr Super restauracja! (1) Wczoraj w tej właśnie restauracji mieliśmy przyjemność świętować Chrzest... Marlena Wspaniała uroczystość (1) W niedzielę mieliśmy przyjemność uczestniczyć w obiedzie, zorganizowanym z... Katarzyna Nasze wesele (1) Robilismy wlasnie w restauracji u seniora imprezke weselna. Bardzo polecamy.... Natalia i Piotr Relacja i Podziękowanie (2) W Restauracji U Seniora, odbywała się Uroczystość biesiadna w... Maria Impreza (1) W sobotę wyprawiałam swoje urodziny w restauracji "U Seniora". Wystrój... Danuta Super sylwester (1) Super impreza sylwestrowa. Bardzo dobre jedzenie i miał obsługa. Super... Michał