Restauracja Zdrojowa

Restauracje

Gdańsk, Zdrojowa 2

Igor Zdanowski - ocena (1) Mega! Supernowa obsługa a nade wszystko - cudowne potrawy! Po zmianie menu... Igor Zdanowski Jacek - ocena (1) Super miejsce. Piękny klimat , kelnerka bardzo zadbała o nas, a dania... Jacek Katarzyna - ocena (1) Majówka 2024 czas oczekiwania na 2 zupy ponad godzina... Katarzyna
P.O. - ocena (1) Pyszne, oryginalne jedzenie. Piękne miejsce. Sympatyczna obsługa. Polecam. P.O. Maciek - opinia (1) Super restauracja!!! Maciek Grzegorz - opinia (1) Jedzenie bajecznie pyszne. Porcje akurat. Ceny umiarkowane. Obsługa miła i... Grzegorz Joanna - opinia (1) Najlepsze wrażenia wszystko co tam jadłam było przepyszne i świadomość że to... Joanna Marek - opinia (1) Makaron kwaśny a stek po przekrojeniu wypuścił wszystkie swoje soki chyba nie... Marek Turysta - opinia (1) Bardzo miłe miejsce ,w restauracji miła romantyczna atmosfera, jedzenie... Turysta Anna - opinia (1) Piękne budynek, jedzenie w porządku, ale bez fajerwerków, obsługa miła. Tylko... Anna Dario - opinia (1) zupa rybna genialna ale też mus z gęsich wątróbek wart jest polecenia Dario Robert - opinia (1) Miejsce fajne, obsługa miła. Tatar - świetny. Zupa rybna - średnia. Mus z... Robert Marzena Siba - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie Gdańska. Zlokalizowana tuż przy plaży, w... Marzena Siba Wiza - opinia (1) Najlepsza zupa rybna jaką jadłam w ostatnim czasie. Ciekawie podana, sycąca.... Wiza Wioletta - opinia (1) Dania bardzo smaczne lecz w rosole brakowało aromatu. Jadałam duze lepsze,... Wioletta Anna - opinia (1) Byliśmy w sobotę, jedzenie przepyszne, pięknie podane, obsługa bez zarzutu.... Anna Kasia - opinia (1) Przepyszne jedzenie, miła obsługa, ceny przystępne, a wystrój do dopracowania... Kasia Violetta - opinia (1) Byłam w restauracji dwa razy, pierwszy raz tylko na kawę, ale zachęcona tym... Violetta