TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!! (2) Nikomu nie polecam tej restauracji! Stypa na 60 osób, a na sali JEDEN kelner,... Marta Stypa (1) Witam, byłam gościem na stypie mojej cioci, była zupa i dwa dania 2 na osobe,... Marzena Nie polecam (1) To jakaś kpina,...porcje śmiesznie małe, dodam że jeden kelner obsuduje... X
Daniel (2) Impreza komunijna to prawdziwa "masówa" - kilka komuni jednoczesnie,miało sie... Dilon Nie polecam (1) Sylwester 2016/17. Siedzieliśmy z mężem prawie na zapleczu chociaż podczas... Bogusia Świetne miejsce na spotkanie biznesowe (2) Bliskość obwodnicy i brak korków w Pruszczu zadecydował o naszej wizycie w... Roman Nie polecam (3) Byłam tu kilka razy ostani raz przed 2 Laty, wtedy było naprawdę smacznie,... Jaga MASAKRA (4) Masakra i tragedia, restauracja nie zasługuje nawet na tą jedną gwiazdkę.... marta Super Sylwester (1) Gratulacje i podziękowania Chcielibyśmy podziękować Państwu za organizację... Adam Konkret! (1) Restauracja godna polecenia w 100 %, jedzenie wysokiej klasy a przy tym... Ginter OKROPNIE (2) JEDZENIE - OKROPNE, CZAS OCZEKIWANIA NA DANIA ZUPEŁNIE NIE ODZWIERCIEDLA... Mariusz polecam (3) Witam! Nie rozumiem poprzednią opiniie jest niedorzeczna, ostatnio... tomek Stypa (5) Plus dla dużego parkingu. Niestety sala na pietrze - kłopot dla starszych i... Tomasz Szansa na nic!!! (3) Byłam z rodziną w Karczmie u Jakuba niespełna rok temu było okropnie, a... Ala z Pruszcza Niedobrz, oj niedobrze... (1) Byłam "U Jakuba" na proszonym obiedzie urodzinowym na 10 osób. Przeczytałam... Eia Weekend za pół ceny? Chyba za połowę niższą jakość obsługi! (6) Byliśmy tam dzisiaj w 9 osób w lokalu ludzi pełno. Ok zrozumiałe promocja i... Wojciech POLECAM RESTAURACJE u JAKUBA (1) BYŁAM NA URODZINACH MOJEJ MAMY KTÓRĄ WYPRAWIAŁA W JAKUBIE .W SOBOTE BYŁO... WIOLETTA bardzo polecam (2) Ogólnie już kilka razy miałam okazję gościć w tej restauracji i jestem mile... Olga Gdańsk nie polecam (1) Chociaż początek był super, koniec okazał się totalną klapą dla właścicieli... NIEZADOWOLONY numer 1 w Pruszczu (3) Jestem świeżo po własnym weselu "U Jakuba" i szczerze polecam ich usługi.... Jacek