Anna gebi - opinia (1) Lokal bardzo ładny i jest smaczne jedzonko polecam Anna gebi Anna - opinia (1) Restauracja „U Wuja” to nasze najnowsze odkrycie na gastronomicznej mapie... Anna Zadowolony Tomcio - opinia (1) Byliśmy z żona bo mamy po sąsiedzku, wygląd i czystość wielki Plus!! Żona... Zadowolony Tomcio
Ola - opinia (1) nie polecamy! Byliśmy z dzieciakami na pizzy, to była pierwsza i niestety... Ola Sowa.elDriver - opinia (1) Bardzo smaczna pizza. Mila obsluga. Rosolek goracy . Sowa.elDriver Klient - opinia (1) Byliśmy dzisiaj ze znajomymi w restauracji i oceniamy na średnia . Lokal i... Klient Nie polecam (1) Pierwsze wrażenie super- w końcu jakaś fajna restauracja na osiedlu i w... Dorota Tragedia (1) Nie polecam. Zamówiłam pizze ktora była zimna przesmarowana koncentratem... . Hiszpan - opinia (1) Wszystko dobrze,polecam. Napewno będę stałym bywalcem. Życzę powodzenia Hiszpan Fajna rodzinna restauracja (1) Kurczę! Super pomysł, brakował Nam na osiedlu takiej restauracji. Przystępne... Anna M Marcin - opinia (2) Jak dla mnie wszystko super. Jeśli komuś przeszkadzają dzieci głośno się... Marcin Szef kuchni do wymiany (1) Byłem z rodziną kilka dni temu. Lokalizacja: dla mnie super. Wokół mnóstwo... Adam Kinga - opinia (1) słabej jakości jedzenie, obsługa nieuprzejma Kinga