Eska - ocena (1) Zdecydowanie rozczarowanie. Na zamówienie czekaliśmy ponad godzinę, a nie... Eska Wiktoryia B. - ocena (1) To nie była nasza pierwsza wizyta w tym miejscu i po raz kolejny wyszliśmy... Wiktoryia B. Gosia - ocena (1) Super menu, bardzo miła obsługa, bardzo smaczne jedzonko, polecam Gosia
Amelia - ocena (1) W Ciao zamówiłam łososia i był absolutnie wyśmienity! Miękki, soczysty z... Amelia Natalia - ocena (1) Wszystko było pyszne !!! Każde danie idealnie skomponowane, do tego... Natalia Adrian - ocena (1) Bardzo dobra restauracja na śniadanie w Gdańsku. Szukałem czegoś w pobliżu i... Adrian Piotr - ocena (1) Kuchnia na wysokim poziomie,smaczna i warta każdej złotówki. Swietny... Piotr Magda D-E - ocena (2) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Kamila Sokół - ocena (2) Świetna restauracja, odwiedzamy regularnie, a ostatnio mieliśmy przyjemność... Kamila Sokół Marcel Klonek - ocena (2) Kolacja degustacyjna w tej restauracji to prawdziwa kulinarna podróż! Każde... Marcel Klonek Igor - ocena (2) Ja na pewno wrócę i serdecznie polecam innym szukającym wyjątkowego... Igor Rozalia - ocena (2) Jedzenie to absolutne mistrzostwo, każde danie dopracowane w najmniejszym... Rozalia Jakub Modrzyński - ocena (2) Jeden z najlepszych tatarów jakie jadłem w Trójmieście. Mięsko rozpływa się w... Jakub Modrzyński Wiktoria - ocena (2) Piękna willa, dopracowane dania i cudowna atmosfera. Dania bardzo nam... Wiktoria Dorota - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce na spotkania integracyjne. Super muzyka dla... Dorota Alicja, Julia i Basia. - ocena (1) Przemiły Pan Eliasz wskazał nam drogę do reklamowanej restauracji "Zielony... Alicja, Julia i Basia. Ja - ocena (1) Słabo jak jedzenie nie jest produkowane na miejscu i dowożone jest autem... Ja fafik - ocena (1) To jest opinia dla tych co przeczytali ponoiższe opinie i wybierają się do... fafik Mateusz - ocena (1) Pysznie, a podczas wizyty niczego nam nie brakowało. Kelner był zawsze w... Mateusz Sigma - ocena (1) Ryba w panierce- sam tłuszcz, w ogóle nie poczułam smaku rybu, bo przytłaczał... Sigma