Darek - ocena (2) Very good food!!! Darek Patrycja Wawer - ocena (1) Wybrałam się sama na lunch do VANY w Garnizonie i to była świetna decyzja. Na... Patrycja Wawer Przemek - ocena (2) Bardzo miła obsługa, pyszne desery i grzane wino własnej receptury. Polecamy... Przemek
M - ocena (1) Właścicielka z wielkim sercem do życia i do miejsca, które prowadzi M Monika - ocena (1) Piękne miejsce pełne światła i kolorów. Świetne ciasta (dań główny nie... Monika Emilia szewczyk - ocena (1) Restauracja oferuje serwis na bardzo wysokim poziomie, tak naturalny i... Emilia szewczyk Emilia Szewczyk - ocena (1) Zamówiłam catering do domu z kuchni hotelowej Dwór Uphagena Arche Gdańsk po... Emilia Szewczyk Paulina Zawadzka - ocena (1) Byłam ze znajomymi w VANA o 16:00 i ogromny plus za to, że można tu zamówić... Paulina Zawadzka MK - ocena (1) bardzo smaczne śniadania, zarówno A jak i B, mega miła Pani z obsługi i co... MK Gosia - ocena (1) Przepiękne miejsce z historią w tle. Przepyszne jedzenie, miła obsługa.... Gosia Roksana - ocena (1) Świetne miejsce Śliwka w kompot Gdańsk ma klimat, dobre jedzenie i jeszcze... Roksana Roksana - ocena (1) Świetne miejsce Śliwka w kompot Gdańsk ma klimat, dobre jedzenie i jeszcze... Roksana Błażej Kacperczyk - ocena (1) VANA to restauracja, do której z przyjemnością wracam. Położona w Garnizonie... Błażej Kacperczyk Ewelina - ocena (1) Nie jest to miejsce, w którym da się najeść. Podczas wizyty nie mogłam pozbyć... Ewelina Maciej - ocena (1) Bardzo miłe miejsce, w sam raz na niedzielne śniadanie z rana Maciej Michał - ocena (1) Dramat ,jak można reklamować tam śniadania, byłem gościem hotelu i totalna... Michał Wiktoryia B. - ocena (1) To nie była nasza pierwsza wizyta w tym miejscu i po raz kolejny wyszliśmy... Wiktoryia B. Gosia - ocena (1) Super menu, bardzo miła obsługa, bardzo smaczne jedzonko, polecam Gosia Amelia - ocena (1) W Ciao zamówiłam łososia i był absolutnie wyśmienity! Miękki, soczysty z... Amelia Natalia - ocena (1) Wszystko było pyszne !!! Każde danie idealnie skomponowane, do tego... Natalia