Emilia - ocena (1) Jedna z lepszych restauracji w 3miescie,ceny nie są wygórowane,wszytko robią... Emilia Marek - ocena (1) Bardzo smaczne dania, szczególnie smakował nam tatar, bo był zupełnie inny,... Marek Igor cieślik - ocena (1) byliśmy ostatnio na kolacji, wszystko naprawdę przepięknie przygotowane, a my... Igor cieślik
Klaudyna - ocena (1) Smaczne jedzenie, miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam Klaudyna Piotr - ocena (1) Zawsze świeżo i smacznie. Szeroki wybór serów oraz przetworów. Polecam! Piotr Kasper - ocena (1) Vi var 4 personer afsted. Havde den bedste oplevelse. Super service fra start... Kasper Zuzanna - ocena (1) Byliśmy ostatnio w Republice na kolacji i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pyszne... Zuzanna Agnieszka - ocena (1) Wizyta w tej restauracji to zawsze udany wybór. Atmosfera jest po prostu... Agnieszka monika - ocena (1) Świetna restauracja ze wspaniałym klimatem! Jedzenie jak i napoje naprawdę... monika Karol - ocena (1) Świetna pizza, wspaniała obsługa, dobre drinki no i niepowtarzalne ziemniaki!... Karol Tosia - ocena (1) Świetnie miejsce! Barman z tatuażami wykazał się bardzo indywidualnym... Tosia Justyna S. - ocena (1) Przyjemne miejsce nad Motławą. Bogata karta dań na ciepło i przekąsek. Nasze... Justyna S. Anna - ocena (1) Zamówiony napój w ogóle nie nadawał się do wypicia, przy zamawianiu nie... Anna JK - ocena (1) Pizza bardzo słaba. Mało sera jak i innych składników. Nie warta swej ceny. JK D.M. Zalescy - ocena (2) Świetne jedzenie, przemiła obsługa (pani Aleksandra). Jesteśmy bardzo... D.M. Zalescy Tomasz - ocena (1) Urokliwe miejsce nad gdańską Motławą, pożywne i smaczne śniadania, bardzo... Tomasz k - ocena (1) wróciłam po dłuższej nieobecności i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona... k Bawia - ocena (1) Moje ulubione miejsce ️ najlepszy rosół jak jadłam ! Mega klimat wieczorem ,... Bawia Kasia - ocena (1) Bardzo fajne miejsce w sercu Gdańska! Świetna atmosfera, pyszne jedzenie i... Kasia Mateusz - ocena (1) Miła obsługa i fajne jedzenie. Bardzo polecam pizzę truflowa Mateusz