Marlena - ocena (1) Polecam z calego serca. W ciagu tygodniowego urlopu w Gdansku codziennie... Marlena Aniaxoxo - ocena (1) Byłam z przyjaciółmi i wszyscy wyszliśmy zachwyceni. Karkówka podana na... Aniaxoxo Adi - ocena (1) Pyszne jedzenie i potrawy wyglądające jak z katalogu. Ciekawe połączenie smaków Adi
Weronika - ocena (1) Pyszne dania , miła obsługa. Warto odwiedzić to miejsce :) Weronika Darqha - ocena (1) Pizza genialna. Darqha Iwona - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce na śniadanie. Miły wystrój , fajna atmosfera. pyszna... Iwona Andrzej - ocena (2) Loftowy Raj dla Smakoszy Nowo otwarta restauracja Wieloryb w Sopocie to... Andrzej Obserwator - ocena (1) Myślę, że Wieloryb zalicza się do grona najlepszej trójki w Trójmieście .... Obserwator Sopocianka - ocena (3) Nie polecam...jako mieszkanka Sopotu i częsty gosc w tej "restauracji" dzis... Sopocianka Danuta Świtalska - ocena (1) Dzisiaj rodzinny obiad w klimatycznym miejscu. Sympatyczny... Danuta Świtalska Basia - ocena (1) Przepyszne jedzenia. Pani Kasia przesympatyczna osoba, miła i uśmiechnięta .... Basia Czarny - ocena (1) Wspaniałe śniadania, wspaniała obsługa na czele z szefową Paulinką. Czarny Momika - ocena (1) Pyszne jedzenie, świetna obsluga, piękny widok i profesjonalizm w organizacji... Momika Monika - ocena (1) Bardzo polecam restauracje, obsługa jak i jedzenie na najwyższym poziomie! Monika Michau - ocena (1) Przed wizytą miałem ogromne oczekiwania, bo sporo znajomych zachwalało to... Michau Bartosz - ocena (1) Stonowany wystrój, klimatyczne miejsce. Jedzenie bardzo dobre Bartosz Kasia - ocena (1) Domowa kuchnia w klimatycznym miejscu. Kasia Julia - ocena (1) Przepyszne jedzenie, profesjonalna obsługa, miła atmosfera - wszystko na... Julia M - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie, przyjemna atmosfera, a wszystko jeszcze w sercu... M Piotr - ocena (1) "Szefuńcio" brawo, rzadko spotykana intuicja gotującego! Filtruje 3miejską... Piotr