Janek - ocena (1) Petarda, prawdziwy pad thai jak w Tajlandii, Baza sosu pad thai dlugo... Janek Waldemar - ocena (1) Smak idealny niczym w Tajlandii. Waldemar Lucyna - ocena (1) Jedzenie pyszne - zupa cebulowa, zupa czosnkowa, kalmary, dorsz z warzywami... Lucyna
gdynianka - ocena (1) Hotel Gdańsk Brovarnia - bardzo lubię to miejsce , polecam ich piwa i... gdynianka Gona - ocena (1) Najlepsze piwo ! Gona Gosza - ocena (1) Pyszny żurek w chlebie, tatar i najlepsze pierogi z gęsiną. Do tego najlepszy... Gosza Daria - ocena (1) Eleganckie wnętrza, znakomita obsługa, przepyszne jedzenie na najwyższym... Daria Cyprian - ocena (1) Cudowna i profesjonalna obsługa, a jedzenie na najwyższym poziomie. Nie ma... Cyprian Klaudia - ocena (1) To miejsce to prawdziwa perełka! Wszystko było na najwyższym poziomie - od... Klaudia Krystian - ocena (1) Bardzo pyszne jedzenie, sympatyczna obsługa oraz krótki czas oczekiwania na... Krystian Kinga - ocena (1) Restaurację odwiedziliśmy rodzinnie wczoraj. Bardzo dobre jedzenie. Przemiła... Kinga Villa - ocena (1) Wszystko przepyszne jestem zadowolona pyszne sery herbaty no pyszne pyszne... Villa Ania - ocena (1) Jedzenie wygląda jak dzieło sztuki, i jest pyszne. Wina dobierane są bardzo... Ania Magda D-E - ocena (1) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Jakub - ocena (2) Co tu dużo pisać? Wyjątkowa podróż kulinarna. Jedzenie tutaj jest cudowne,... Jakub Agata Agata - ocena (2) Byłam na kolacji degustacyjnej w LEntre Villes i było absolutnie... Agata Agata Jarosław - ocena (2) Byliśmy w LEntre Villes całą rodziną i było cudownie! Każdy z nas znalazł coś... Jarosław Jerzy - ocena (2) Świetna obsługa Dania wysublimowane Jerzy Jolanta - ocena (2) Miejsce to każdego dnia mijają tysiące osób. Dwie piękne rzeźby przed... Jolanta Adam - ocena (1) Dziękuję za miłą obsługę oraz dobrą energię od p.Przemka . No i wiadomo za... Adam