Andrzej - ocena (1) Jedzenie domowe godne polecenia. Zawsze kilka potraw do wyboru. SUPER... Andrzej Małgorzata - ocena (1) Bardzo klimatyczna restauracja ,przesympatyczna obsługa a jedzenie... Małgorzata Sylwia - ocena (1) Obsługa przez Panią Marikę zasługuje na szczególne wyróżnienie. Już od... Sylwia
Kacper - ocena (1) Obsługa przez Panią Marikę była na najwyższym poziomie bardzo uprzejma,... Kacper Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona . Często wpadam do Monte Verdi. Ostatni raz byłam w... Aleksandra JC - ocena (1) Smacznie, miła atmosfera, klimatyczne miejsce JC MP - ocena (1) Genialna kuchnia i obsluga MP Coral - ocena (1) Wieczny TOP ! TOP ! Coral Milka - ocena (1) Restauracja Diuna w Sopocie to prawdziwa perełka! Już od pierwszego kroku... Milka Adam - ocena (1) Byłem kilka razy. Jedzenie kapitalne, bardzo urozmaicone. Jest w czym wybrać.... Adam Taki jeden pan - ocena (1) Mało ludzi zna to miejsce, co mnie wbrew pozorom bardzo cieszy bo zawsze... Taki jeden pan Monika - ocena (1) Fantastyczne tapasy, miła obsługa Monika Igor Zdanowski - ocena (1) Mega! Supernowa obsługa a nade wszystko - cudowne potrawy! Po zmianie menu... Igor Zdanowski Papas - ocena (1) Pycha! Wspaniałe włoskie Dania i ta atmosfera! Rewelacja! Pyszne dania z... Papas Robert - ocena (1) Często odwiedzamy Gdańsk z rodziną i za każdym razem wracamy do restauracji... Robert Lukasz Barycza - ocena (1) Niedawno zatrzymaliśmy się w hotelu z mężem, naszymi dziećmi oraz... Lukasz Barycza Małgorzata - ocena (1) Wytwornie, pysznie. Miejsce z klasą. Małgorzata Małgorzata - ocena (1) Absolutnie czarujące miejsce. Pod względem estetycznej, bajkowej wręcz... Małgorzata Sopocianka - ocena (2) Nie polecam...jako mieszkanka Sopotu i częsty gosc w tej "restauracji" dzis... Sopocianka Oli88 - ocena (1) Atmosfera i obsługa super a jedzenie przepyszne . Polecam Oli88