Kuba - ocena (1) dobra pizza cienkie ciasto.Ogólnie dobra super Kelner Kuba Monika - ocena (1) Fantastyczne śliwkowe piwko Pizza rewelacja,burger- eksplozja Smaków,obsługa... Monika Tomek - ocena (1) Impreza okolicznościowa bajka. Jedzenie petarda. Tomek
nina - ocena (1) Kaczka z sosem śliwkowym - rewelacja. Ogólnie jakość i forma podania potraw -... nina Mario - ocena (1) Wszystko było przepyszne, tiramisu jedno z lepszych, o ile nie najlepsze... Mario Ruda - ocena (1) Serdecznie polecam Sphinx w Alfie Gdańsk. Pani barmanka na wejście przywitała... Ruda Diana - ocena (1) Przecudowne miejsce. Obsługa na najwyższym poziomie. Czysto i bardzo ładnie... Diana Zoya - ocena (1) Doznania kulinarne najwyższej, mistrzowskiej klasy. To najlepsza restauracja... Zoya monika - ocena (1) Najlepsze miejsce w Gdyni! Przepyszna kuchnia, super obsługa i atmosfera i... monika Andrzej - ocena (1) Jedzenie domowe godne polecenia. Zawsze kilka potraw do wyboru. SUPER... Andrzej Małgorzata - ocena (1) Bardzo klimatyczna restauracja ,przesympatyczna obsługa a jedzenie... Małgorzata Sylwia - ocena (1) Obsługa przez Panią Marikę zasługuje na szczególne wyróżnienie. Już od... Sylwia Kacper - ocena (1) Obsługa przez Panią Marikę była na najwyższym poziomie bardzo uprzejma,... Kacper Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona . Często wpadam do Monte Verdi. Ostatni raz byłam w... Aleksandra JC - ocena (1) Smacznie, miła atmosfera, klimatyczne miejsce JC MP - ocena (1) Genialna kuchnia i obsluga MP Coral - ocena (1) Wieczny TOP ! TOP ! Coral Milka - ocena (1) Restauracja Diuna w Sopocie to prawdziwa perełka! Już od pierwszego kroku... Milka Adam - ocena (1) Byłem kilka razy. Jedzenie kapitalne, bardzo urozmaicone. Jest w czym wybrać.... Adam Taki jeden pan - ocena (1) Mało ludzi zna to miejsce, co mnie wbrew pozorom bardzo cieszy bo zawsze... Taki jeden pan