Krantor - ocena (1) Nareszcie lokal w typowo włoskim stylu - restauracja i gablotki z wypiekami... Krantor Ela - ocena (1) Miła obsługa, jedzenie bardzo dobre. Będziemy wracać ! Ela Wiolka - ocena (1) Najlepszy Ramen w Polsce Wiolka
Kris - ocena (1) Niesamowite miejsce i niesamowity Ramen. Widok z okna z smak Tantanmenu to... Kris Jerzy - ocena (1) Odwiedziłem niedawno Super Miejsce, gdzie serwują potrawy azjatyckie. Danie... Jerzy Kris - ocena (1) Najlepszy Ramen na całym Pomorzu Duży wybór , miła obsługa. Wspaniały Udon. Kris jerry - ocena (1) Dobre miejsce, często jestem ich gościem. Karta krótka ale nie rozczarowuje.... jerry Bogna - ocena (1) Od czasu gdy lokal został otwarty po kilkutygodniowej przerwie jest gorzej.... Bogna Iza - ocena (1) Jedzenie super obsługa przemiła w szczególności pani Paulina J pełen profeska... Iza Monika - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne, wystrój przepiękny. Bardzo klimatyczne miejsce.... Monika Maria - ocena (1) Pyszne śniadania, zarówno na słodko jak i wytrawnie! Polecam! Maria Aleksandra - ocena (1) Smaczne domowe jedzonko w przystępnej cenie Aleksandra Marek - ocena (1) Super miejsce, bardzo smacznie i super atmosfera. Marek Anna - ocena (1) Jeden z lepszych włoskich lokali w Gdańsku. Pysznie i bardzo miło. Polecam Anna Halina - ocena (1) Dobre smaki, miła atmosfera. Polecam Halina Marcin - ocena (1) Polecam to miejsce, dobre jedzonko i przyjemna atmosfera Marcin Ewelina - ocena (1) Miłe miejsce z bardzo życzliwą obsługą. Spora ekipa została godnie przyjęta.... Ewelina Piotr - ocena (1) Byłem z Finebite , korzystam z tej opcji od kilku lat nie po to aby się... Piotr MK - ocena (1) Doświadczenie wyraźnie nieadekwatne do wizerunku miejsca aspirującego do... MK Jola - ocena (1) Bardzo dobra restauracja, pyszne jedzenie, miła obsługa. Pozdrawiamy naszego... Jola