Jurek - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, ale 40 min oczekiwania na stek gdy nie było wielu... Jurek Patka - ocena (1) Fantastyczna restauracja, świetne dania, a szefowa kuchni to Patka Damian - ocena (1) Przypadkowo zawitałem w Restauracji Art Bistro by Progres i ten przypadek... Damian
Elzbieta Ościak - ocena (2) rewelacja. wszystko smakowało i pięknie podane. Obsluga na wysokim poziomie.... Elzbieta Ościak Kacper - ocena (2) Jedzenie było pyszne, zarówno przystawki jak i danie główne. Polecam! Kacper Johnny - ocena (2) Ciekawe, historyczne miejsce z wykwalifikowana Obsługa i wspaniałym... Johnny Joanna - ocena (2) Jedyne po co warto tam wejsc to wystroj i historia tego miejsca. Osoby... Joanna Zofia - ocena (2) Byłam ostatnio z rodziną na obiedzie w tej restauracji i serio wszystko było... Zofia Andrzej - ocena (2) Coś się chyba zepsuło od 2023 roku. Jedzenie jakby smakowało gorzej. Poza tym... Andrzej Vojciksson - ocena (1) Najlepsze jedzenie azjatyckie w Gdyni .Porcje duże ,wszystko świeże i... Vojciksson Piotr - ocena (1) Fajne menu, super widok za oknem, świetna obsługa, przystępne ceny, czego... Piotr Karina - ocena (1) Jedzenie przepyszne!!!! Policzki wołowe , buraczki z miodem i winem i puree... Karina Ireneusz Wilczek - ocena (1) Bylismy dzis ok godz.13:30.Zjedlismy dorsza z purre ziemniaczanym .Jestem w... Ireneusz Wilczek Marek G. - ocena (1) To miejsce tworzą ludzie z pasją począwszy od obsługi gości, kuchnię po... Marek G. PeterWa - ocena (1) Długi czas oczekiwania przy małym ruchu, obsługa nieprzyjemna. Żeberka... PeterWa MajaKS - ocena (1) Dobre jedzenie, przyjemne ceny i super atmosfera! MajaKS Pradziad - ocena (1) Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze jedzenie obłędne. Pozdrawia Pradziad... Pradziad Zielarski88 - ocena (1) Wielkie pozytywne zaskoczenie! Byłem dwa lata temu, i ostatnio przypadkowo.... Zielarski88 Agnieszka - ocena (1) Byliśmy z mężem na kolacji w True i zdecydowaliśmy się na Talerz Surf & Turf... Agnieszka Danuta - ocena (1) Super miejsce, obsługa pierwsza klasa, polecam kelnera Marko.Nie jestem może... Danuta