Magda - ocena (2) Piękny lokal,super obsługa,jedzenie pyszne od śniadania po kolacje,Kawa pycha... Magda Gosia - ocena (1) Świetne miejsce na kulinarnej mapie Trójmiasta pyszne jedzenie,... Gosia galik - ocena (1) na początek ciężko otwierające się drzwi wejściowe, osoby starsze na pewno... galik
Starsza pani z siostrą - ocena (1) Trudno mi ocenić kuchnię,choć jakiś czas temu byłam zadowolona z wizyty,... Starsza pani z siostrą KASIA - ocena (1) Pyszne, świeże, niskie ceny, duże porcje KASIA Karolina - ocena (1) Bardzo fajne miejsce, dobra kuchnia i zawsze przemiła obsługa ️️️ Karolina CEDR Centrum Psychologiczne Regina Żuralska - ocena (1) W dniu 28.11.2025, w restauracji Limoncello trafiłyśmy na wyjątkowo... CEDR Centrum Psychologiczne Reg Magdalena Mazur - ocena (2) Nasze przyjęcie weselne w tej restauracji było absolutnie wyjątkowe!... Magdalena Mazur Igor cieślik - ocena (2) byliśmy ostatnio na kolacji, wszystko naprawdę przepięknie przygotowane, a my... Igor cieślik Marek - ocena (2) Bardzo smaczne dania, szczególnie smakował nam tatar, bo był zupełnie inny,... Marek Kros - ocena (1) Pyszne jedzenie i świetna obsluga Kros Mariola - ocena (1) Klimatyczne miejsce, bardzo dobre jedzenie, miła i profesjonalna obsługa. Z... Mariola Beata - ocena (1) W minioną sobotę uczestniczyłam we wspaniałej rodzinnej uroczystości.... Beata Jan - ocena (1) Przyjazna atmosfera, piękny widok na Motławę i kamienice. Polecam sałatę... Jan Michał - ocena (1) Miła obsługa, dobre piwo, pyszne jedzenie jednym słowem polecam:) Michał Beata - ocena (1) Wizyta w tej restauracji bardzo nas rozczarowała. Rosół z gęsi beznadziejny,... Beata Olga R - ocena (1) Kategorycznie nie polecam restauracji Dolce Vita!! Zarezerwowaliśmy stolik... Olga R Grzegorz - ocena (1) Przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa. Mam nadzieję ,że zagości na dłużej... Grzegorz Damian - ocena (1) Dramat. Sałatka do żeberek odstana i sfermentowana. Czyściło mnie po niej jak... Damian Mateusz - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, a obsługa jeszcze lepsza! Mateusz