Aga - ocena (1) Niesamowita restauracja z historią i ludźmi z pasją! Aga Bożena - ocena (1) W Róży Wiatrow robiłam swoje 60 urodziny, było super, piekne wrazenia i... Bożena Urszula Lipska - ocena (1) Najlepsza restauracja od lat. Pyszne jedzenie, wspaniała profesjonalne... Urszula Lipska
Tomasz Ch. - ocena (1) Kultowe miejsce na mapie gastronomicznej Gdyni. Tomasz Ch. Paweł - ocena (1) Najlepsza restauracja Paweł Mariola Cybulska - ocena (1) Super Restauracja fajna obsługa i dobre dania .pozdrawiam Mariola Cybulska Krystian Lian - ocena (1) Byłem kilka razy i za każdym razem było super i smacznie. Najlepsze imprezy... Krystian Lian mw - ocena (1) Nie ma drugiego tak cudnego miejsca z tradycją, pysznym jedzeniem i widokiem... mw Emka - ocena (1) Byłam kilka razy, cudowne jedzenie, piękne, klimatyczne i wyjątkowe miejsce z... Emka Mirela - ocena (1) Niezawodni na przestrzeni wielu lat. Obsługa na wysokim poziomie Byłam... Mirela Zuzia - ocena (1) Wspaniała restauracja, wspaniali ludzie, pyszne jedzenie . Gorąco polecam! Zuzia Sylwia - ocena (1) Najlepsza restauracja! Jedzenie przepyszne, atmosfera genialna, polecam! Sylwia Andrzej Stolarczyk - ocena (1) Miałem trzy imprezy rodzinne, zawsze miła obsługa,polecam wszystkim tę... Andrzej Stolarczyk Anna - ocena (1) Super lokal, bardzo ciekawe i pyszne potrawy Anna Hania - ocena (1) Róża Wiatrów to nie tylko lokal , to miejsce do którego chętnie się wraca z... Hania Zp - ocena (1) Zawsze rewelacyjnie Zp REN - ocena (1) Bardzo polecam. Resrauracja, obsługa ubawiłam się wspaniale REN Ola Fi - ocena (1) Pyszne jedzenie...niezapomniany klimat dawnych lay Ola Fi Magdalena Zaborowska - ocena (1) Zawsze profesjonalnie Magdalena Zaborowska Agnieszka - ocena (1) Robiłam mamie 60 tke w Róży wiatrów na 15 osób. Od poczatku do końca byliśmy... Agnieszka