Małgorzata - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka najlepszych doznań Małgorzata Andrzej - ocena (1) Super obsługa, porcje dla bardzo głodnych, jedna na dwie osoby. Andrzej Agnes z rodziną - ocena (1) Oryginalne wnętrze, pełne kwiatów i ciepłych kolorów, smaczne i świeże ciasta... Agnes z rodziną
Gabriela i Marek Kozłowscy - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Organizowaliśmy tu rodzinne spotkanie z okazji 45 Rocznicy... Gabriela i Marek Kozłowscy Marlena - ocena (1) Super jedzenie, atmosfera, obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie więc... Marlena San - ocena (1) Fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi, przyjemna atmosfera i dobre jedzenie. San Tomasz - ocena (1) Dla mnie bomba.Brakowało takiej restauracji na Przymorzu. Tomasz Jozef - ocena (1) Super, mila obsluga Jozef Nikodem - ocena (1) Fajne klimatyczne miejsce i profesjonalna obsługa wykonana przez Panią Adę. Nikodem Robert - ocena (1) Ciekawy wystrój, dobra kuchnia (żeberka best in class), przystępne ceny. Miła... Robert Diana - ocena (1) Polecam, bardzo dobre jedzonko w przystępnej cenie, bardzo ładny wystrój... Diana Krzysztof - ocena (1) Ta restauracja to jedno z tych miejsc, które zostają w pamięci długo po... Krzysztof Monika - ocena (1) Piękna restauracja, jedzenie wyśmienite, obsługa na najwyższym poziomie, ceny... Monika fliesenliegerin - ocena (1) Warte swojej ceny. Już po pierwszej wizycie wiedziałem, że miejsce zagości na... fliesenliegerin Radosław - ocena (1) Genialne miejsce! Klimat, obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie. Radosław Danuta - ocena (1) Dnia 24/04/26 byłam z mężem na obiedzie. Pan kelner i pani kelnerka są... Danuta steve - ocena (2) Fatalny śledź nie jak w opisie ale w kawałkach. Po prostu go nie zjedliśmy.... steve Monika - ocena (1) Obsługa uśmiechnięta i pomocna, jedzenie super Monika mikołaj - ocena (1) Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, fajny wystroj mikołaj Krzysztof - ocena (1) Dzisiaj na obiadek był schabowy kapusta zasmażana i buraczki pychota na pewno... Krzysztof