Artur - ocena (1) Polecam serdecznie, obsługa na najwyższym poziome. Klimat ciepły oraz... Artur Anonimowy - ocena (1) Pyszne jedzenie miła obsługa a szef to klasa światowa kucharze wykwintnie... Anonimowy N.S. - ocena (1) Nie polecam czekałam na zamówienie ponad 4 godziny zamawiając przez znany... N.S.
Grzegorz - ocena (1) Byliśmy większą grupą znajomych bez problemów dla 12 osób zorganizowane... Grzegorz Maciej - ocena (1) Kuszące zapachy witają od wejścia do restauracji, a smaki potraw im dorównują... Maciej Kaśka - ocena (1) Wspaniałe jedzonko Przemiła atmosfera ️ Gorąco polecam! Kaśka Agnieszka - ocena (1) Tajski raj !!! Polecam Agnieszka Anna z Olsztyna - ocena (1) Kochani Magiczni Czarodzieje Dzisiaj, razem moją córką, miałyśmy ogromną... Anna z Olsztyna Gosia - ocena (1) Pyszne jedzenie. Polecam szczególnie pierogi czekoladowe z malinami oraz... Gosia Ola - ocena (1) Genialne miejsce. Pyszne jedzenie. Polecam wszystkim którzy lubią kuchnię... Ola Dawid - ocena (1) Jedzenie średnie, nieprzyzwoicie drogo. Miejsce ładne, ale są lepsze i tańsze... Dawid Mariusz - ocena (1) Bardzo ciekawa propozycja kulinarna na Garnizonie. Ciekawa sezonowa karta i... Mariusz Sopociak - ocena (1) Tam jest najbardziej beznadziejna obsługa w całym Sopocie. Czekasz na dania w... Sopociak Ewa P. - ocena (1) Co roku gościmy w Restauracji wraz z moim zespolem na kolacji Wigilijnej i... Ewa P. N - ocena (1) Polecam! Rewelacyjne smaki, czysty i piękny lokal i przemiła obsługa :) N Waldi - ocena (1) Małe włoskie bistro z prawdziwie domową atmosferą dania w przystępnej cenie ,... Waldi Karolina S - ocena (1) Jak zawsze pięknie, smakowicie i stylowo. Fantastyczna obsługa. Jedzenie... Karolina S Marcelina - ocena (1) Restauracja Pelican w Sopocie to miejsce, do którego zdecydowanie chce się... Marcelina Kodem - ocena (1) To najlepsza restauracja indyjska w jakiej jadłem w Polsce! Cudowną... Kodem Natalia - ocena (1) Mieliśmy przyjemność organizować naszą wigilię firmową w tej restauracji i z... Natalia