Elka - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i mili kelnerzy. Fajny burger oraz propozycje dla... Elka Kasia - ocena (1) wystrój lokalu bardzo klimatyczny, obsługa ok, pizzy tam nigdy nie jadłam ale... Kasia Gabi - ocena (1) Smaczne jedzenie, ciekawy wystrój. Profesjonalna obsługa Pani Karoliny.... Gabi
Halina Lipska - ocena (1) Wczoraj 20 września 2025 r. znajomi zaprosili nas do kaszubskiej restauracji... Halina Lipska Daniel - ocena (1) Świetne jedzenie zupa rybna i sandacz rewelacja , bardzo miła obsługa ,deser... Daniel Zibi - ocena (1) Bardzo fajne miejsce. Dobre ceny i wina w bardzo przystępnej cenie (niech się... Zibi Joanna Zaborowska - ocena (1) Smaki kreowane w 'SIlk & Spicy' były mi szeroko polecane. Niestety, zderzenie... Joanna Zaborowska Mirka - ocena (1) Miła obsługa ,dobre jedzenie .Polecam Mirka Jerzy Paczkowd - ocena (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. zupa rybna rewelacja.Piers z kaczki... Jerzy Paczkowd Małgorzata - ocena (1) Bardzo polecam. Trafiliśmy tam na spontanie, w piątkowy wieczór. Jedzenie... Małgorzata @kysyklein - ocena (1) Fantastyczne jedznie ,super klimat , rewelacyjna i profesjonalna obsługa ,... @kysyklein Monika - ocena (1) bardzo fajna restauracja , duże porcje i bardzo smacznie. super klimat Monika Ed - ocena (1) Super smacznie milo Ed Kasia - ocena (1) super jedzenie, jakość produktów, sympatycznie Kasia Gosia - ocena (1) Cudowne miejsce piękny widok przemiła obsługa! Smi właściciele mega... Gosia Urodziny - ocena (1) Nie polecam. Dania wyglądają cudownie na zdjęciach i są tylko obrazem bo... Urodziny Łukasz - ocena (1) Super polecam smacznie pełna kultura Łukasz Michał - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie polecam Kelner Michał wie co dobre Michał Karina - ocena (1) Świetna pizza świeże składniki, szybka obsługa i bardzo miła atmosfera.... Karina Lamdanek - ocena (1) Restauracja zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Wnętrze jest niezwykle... Lamdanek