Jerry - ocena (1) Nie potwierdzam zachwytów autorki ww. tekstu. Z żoną zamówiliśmy cappuccino i... Jerry Piotr - ocena (1) Polecam. Warto spróbować Piotr Michau - ocena (1) Przed wizytą miałem ogromne oczekiwania, bo sporo znajomych zachwalało to... Michau
Bartosz - ocena (1) Stonowany wystrój, klimatyczne miejsce. Jedzenie bardzo dobre Bartosz Kasia - ocena (1) Domowa kuchnia w klimatycznym miejscu. Kasia Julia - ocena (1) Przepyszne jedzenie, profesjonalna obsługa, miła atmosfera - wszystko na... Julia M - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie, przyjemna atmosfera, a wszystko jeszcze w sercu... M Piotr - ocena (1) "Szefuńcio" brawo, rzadko spotykana intuicja gotującego! Filtruje 3miejską... Piotr Agata - ocena (2) Byłam dzień po otwarciu, nie było chaosu jak to czasem bywa przy nowych... Agata Pedro. - ocena (2) Nowy poziom dań wegetariańskich w Trójmieście! Pedro. Marzena - ocena (1) Cudowna przestrzeń, przemiła obsługa, wyborne jedzenie. Risotto szafranowe,... Marzena Anna - ocena (1) Prawdziwie greckie smaki. Świeże i przepyszne. Anna Maria - ocena (1) Wyśmienite menu degustacyjne z opcją roślinną! Profesjonalna i uprzejma... Maria Władysław - ocena (1) Wspaniałe jedzenie kuchni Polskiej. W szczególności polecam dzika oraz żurek.... Władysław Gabriela - ocena (1) Witam, byłam dziś w śliwce w kompot-mojej ulubionej restauracji w sopocie,... Gabriela Dušan - ocena (1) Odporúčam všetkými 10 Dušan Piotr - ocena (1) Miejscówka , widoki, klimat , wystrój i obsługa na , super , na 5kę! Jedzenie... Piotr Artur - ocena (1) Restauracja Delmonico to prawdziwa perełka na kulinarnej mapie miejsce,... Artur Paweł - ocena (1) Najlepsze Wagyu A5 jakie jedliśmy!! Na przystawki mieliśmy Przegrzebki i Fois... Paweł Patrycja & Spółka :))) - ocena (1) Urokliwe miejsce z pieknym widokiem, najsmaczniejsze jedzonko ever oraz... Patrycja & Spółka :)))