Adam - ocena (1) Dziękuję za miłą obsługę oraz dobrą energię od p.Przemka . No i wiadomo za... Adam Jolanta - ocena (1) Przyjemne wnętrze. Przemiła obsługa. Jedzenie przepyszne.Niestety minusem był... Jolanta Mateusz - ocena (1) Byliśmy dzisiaj w tej restauracji zachęceni dobrymi opiniami, jedliśmy na... Mateusz
Mirek - ocena (1) Byliśmy dzisiaj na obiedzie. Schabowy z dzika przepyszny dosłownie rozpływał... Mirek Norbert - ocena (1) Godne uwagi dla osób którym zależy na wyjątkowości każdego produktu . Norbert Aneta Roz - ocena (1) Super restauracja ,pyszne jedzenie wspaniała obsługa i muzyka na żywo .... Aneta Roz Agnieszka - ocena (1) Bardzo fajne miejsce. Byliśmy na śniadaniu, wszystko świeże i smaczne.... Agnieszka Jaca - ocena (1) Zawsze miło, smacznie i z jakimi widokami. Jaca Dominika - ocena (1) Przemiła obsługa, jedzenie z "najwyższej półki". Wow ! Dominika Mateusz - ocena (1) Tragedia . Jedzenie okropne . Obsługa właściwie żadna. Widok z okna ładny.... Mateusz hanna.kuba@onet pl - ocena (1) Restauracja bardzo klimatyczna ,miła obsługa i smaczne jedzenie .Polecam... hanna.kuba@onet pl Kacper - ocena (1) Na zaspie najlepsza restauracja do spotkania się w większym gronie. Rodzinny,... Kacper Sebastian Wawrzonek - ocena (1) Super, obsługa i pyszne jedzenie. Sebastian Wawrzonek Marek - ocena (1) Jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wrócimy... Marek Ada - ocena (1) Wyjątkowe miejsce! Jedzenie przepyszne i pięknie podane widać dbałość o... Ada Jola - ocena (1) Fantastyczne miejsce,jedzonko pychotka,deser zielona pokusa i serniczek niebo... Jola Renata - ocena (1) Byłam któryś raz, niestety za każdym razem jest gorzej. Coraz gorsza obsługa,... Renata Aleksandra - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i bardzo miła obsługa polecam Aleksandra Kuba - ocena (1) Jedno z moich największych gastronomicznych odkryć w Gdańsku. Zdecydowanie... Kuba miałem tam przyjęcie. - ocena (1) Lokal Ładny. brak reakcji z strony ochrony na pijanych i zaczapiających... miałem tam przyjęcie.