Piotr - ocena (1) Byłem z Finebite , korzystam z tej opcji od kilku lat nie po to aby się... Piotr MK - ocena (1) Doświadczenie wyraźnie nieadekwatne do wizerunku miejsca aspirującego do... MK Jola - ocena (1) Bardzo dobra restauracja, pyszne jedzenie, miła obsługa. Pozdrawiamy naszego... Jola
Jowita Celiak - ocena (1) Cudownie , czułam że jestem we właściwym miejscu , spotkałam się ze... Jowita Celiak Kasia - ocena (1) Wszystko było przepyszne, szczególnie Burger :) Kasia Mariusz - ocena (1) Totalna kulinarna porażka! Wybraliśmy się w niedziele 4 stycznia do... Mariusz Sylwia - ocena (1) Pyszne jedzenie i przesympatyczna obsługa. Lokal godny polecenia Sylwia Donata - ocena (2) Mała restauracja, ale bardzo dobre i świeże jedzenie. Krótki czas... Donata P.A.C.H - ocena (1) Wszyatko w punkt jeśli chodzi o jedzenie. Obsługa kompetentna, miła i nie... P.A.C.H Anna - ocena (1) Żeberka BBQ sztos, pierś z kurczaka bardzo smaczna, piwo śliwkowe super.... Anna Anna - ocena (1) Świetne jedzenie z milą atmosferą Anna Ewa - ocena (1) Restauracja NAMI to miejsce, które naprawdę zapada w pamięć. Od pierwszej... Ewa Piort - ocena (1) Kolejny raz nie zawiedliśmy się serwowanych potrawach i obsłudze, mimo... Piort Anna - ocena (1) Wyjątkowa! I jedzenie i obsługa! Gratulacje! Anna Katarzyna WO - ocena (1) Serdecznie polecam!!! Doskonała organizacja świątecznego obiadu. Miła... Katarzyna WO Kasia - ocena (1) Bistro Garisson to miejsce, do którego chce się wracać. Świetna atmosfera,... Kasia Żaneta - ocena (1) Potrawy średnio dobre .Ceny umiarkowane .Kelnerki chyba ze 3 obsługiwały nasz... Żaneta gosia - ocena (1) Jedzenie rewelacja, obsługa również- pan Łukasz najsympatyczniejszy, polecam gosia Andrzej - ocena (1) Chodzę tam od lat, niestety pierwszy raz się zawiodłem. Tuż po Świętach jedna... Andrzej Jacek - ocena (1) Super obsługa dziękuję Vivana Jacek