Jagoda - ocena (1) Po wizycie w restauracji ma się wrażenie jakby się przeniosło do innego... Jagoda Tactical Bushido - ocena (1) Nic dodać nic ująć, robota w tym miejscu jest zrobiona na 6ke z plusem.... Tactical Bushido Ciechan - ocena (1) Generalnie jestem tam kiedy mam ochotę zjeść out. Dodatkowo robiąc eventy... Ciechan
Mateusz - ocena (1) zł ️Podczas dostawy zupy całkowicie rozwalone ! Pojemniki źle zabezpieczone,... Mateusz Mirosław - ocena (1) Byłem na wigilijnym spotkaniu firmowym. Szału nie było, przystawki z paczki,... Mirosław Ola - ocena (2) Wszystko było jak zwykle super . Trafiliśmy na weekend z rybą żaglik.... Ola Maria G. - ocena (2) Wyszukany wystrój, świetna obsługa i miła atmosfera ale prawdziwym hitem było... Maria G. Jarosław - ocena (1) Raczej moja opinia to ta od Olgi i lokalnego bywalca. Potwierdzam te... Jarosław Ola - ocena (1) Szkoda, że tak mało osób pisze na temat Mingi, bo śniadanko jest tam... Ola Małgorzata MKOSS - ocena (1) Jedzenie zawsze bardzo smaczne i przystępne cenowo. Obsługa zawsze miła i... Małgorzata MKOSS Robert z Banina - ocena (1) Tawernę odwiedzamy z rodziną od lat, na szybki obiad oraz podczas... Robert z Banina Sylwia - ocena (1) Świetny lokal, przemiła obsługa, cudowne drinki Sylwia GGG - ocena (1) Bardzo dobre, spore porcję. GGG Lucyna - ocena (1) Zupa grzybowa przepyszna. Dziękuję Lucyna Janek - ocena (1) Świetny pomysł i świetni ludzie - chodzą też plotki, że kucharz wiele lat... Janek Adi - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, pyszne jedzenie, sympatyczna obsługa. Partnerka... Adi Grzegorz - ocena (1) Pyszna pizza robiona przez Włochów. Autentyczna i podawana w lokalu, który... Grzegorz Asia - ocena (1) wyjątkowa atmosfera, obsługa bardzo kontaktowa i rozmowna. Jedzenie... Asia Ed - ocena (1) Smacznie i fajnie Ed Ola - ocena (2) Pyszne jedzonko, super obsługa! Polecam! Ola