Edward - ocena (1) Byłem już kilka razy i na pewno wrócę! Bardzo fajne miejsce, smaczne... Edward Jolanta Mokrzńska - ocena (1) Rewelacyjna wizyta! Ogromne podziękowania dla Adriana za profesjonalną... Jolanta Mokrzńska Patryk - ocena (1) Bardzo dobre doświadczenie kulinarne. Wysokiej jakości mięso, starannie... Patryk
Monika - ocena (1) Świetne miejsce dla miłośników steków Mięso idealnie wysmażone, soczyste i... Monika Ewelina - ocena (1) Mieliśmy przyjemność być w tym miejscu atmosfera super pan kelner najlpeszy z... Ewelina Paulina D - ocena (2) Restauracja przy Chmielnej 26 z pięknym widokiem na Motławę idealne miejsce... Paulina D Patryk - ocena (2) Nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłem tak pyszny rosół. Szczerze polecam.... Patryk Paulina Pietrzak - ocena (2) Świetne miejsce na kulinarną ucztę! Delmonico Steakhouse przy ul. Chmielnej... Paulina Pietrzak Grześ - ocena (2) Wspaniała kolacja w Delmonico Steak House na Chmielnej 26 Od momentu wejścia... Grześ Zawiedziona - ocena (1) Beznadziejne jedzenie, do smaków włoskich bardzo daleko, używają prostych... Zawiedziona 7osobowa rodzinka - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem pysznego jedzenia jak i bardzo miłej obsługi. Polecamy... 7osobowa rodzinka Filip B. - ocena (1) Super jedzenie super ludzie , pełni pasji i szczerości. Polecam każdemu Filip B. Grzegorz - ocena (2) Byliśmy większą grupą znajomych bez problemów dla 12 osób zorganizowane... Grzegorz Czysty - ocena (1) petarda, obsługa robi robotę i klimat ! Czysty Klient - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, raj dla podniebienia Klient Róża z rodziną - ocena (1) Serdecznie polecamy tą restaurację i przemiłego Pana Przemysława. Mieliśmy... Róża z rodziną Igor Smakuje Życie - ocena (1) Cześć Odwiedziłem to miejsce w chłodny dzień. Tutaj ciepłe światło i... Igor Smakuje Życie Danka - ocena (1) Przepysznie,przemiło:) Piękne i smaczne miejsce na mapie Gdańska:) Danka Joanna - ocena (1) Uwielbiam, uważam , iż otwarcie kolejnego lokalu w Gdyni byłoby dobrym ruchem. Joanna Anna - ocena (1) W Lentre świętowaliśmy 15-lecie naszej firmy. Pyszne jedzenie, drinki, DJ,... Anna