Jan - ocena (1) Smaczne jedzenie, miła i profesionalna obsługa. Jan Weronika - ocena (2) Miejsce bardzo klimatyczne, super obsługa, ogólnie mega miejscówka Weronika Maciej - ocena (2) Super jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa ( Mikael - super kelner. Maciej
Martyna - ocena (2) Pyszne jedzenie, świetna obsługa , klimatyczne miejsce na mapie Trójmiasta .... Martyna maruda - ocena (2) Bardzo miła atmosfera w lokalu. Jedzenie godne polecenia. Obsługa przemiła i... maruda Justyna Sikorska - ocena (1) Świetne miejsce w Gdyni jedzenie od szefa kuchni Rafała genialne, a obsługa... Justyna Sikorska Kasia Gray - ocena (1) Zamówiłam dorsza z frytkami , piwo przy odbiorze zapytałam się o ketchup... Kasia Gray Ewa - ocena (2) Przepyszne jedzenie, podane jak dzieło sztuki. W czasie oczekiwania podana... Ewa Wiolka89 - ocena (1) Rewelacja! Cudowne jedziecie i piękne miejsce czy może być lepiej? Gołąbki... Wiolka89 Oliwianka - ocena (1) Bardzo schludny lokal, menu krótkie, bez uwzględnienia sezonowych potraw.... Oliwianka Slawomir - ocena (1) Miejsce bardzo przytulne. Dania pyszne, pizza, karkówka wyśmienita. Polecam Slawomir Jacek - ocena (1) tradycyjna kuchnia polska, w ładnym wystroju i świetnej lokalizacji, acz... Jacek Czarodziej Figo - ocena (1) Jak w zaczarowanym świecie, dziecko zadowolone, zreszta my też. Jedzonko... Czarodziej Figo Aneta - ocena (1) Serdecznie polecam , pyyyyszne jedzenie jeszcze lepsza obsługa , polecamy... Aneta Piter - ocena (1) Super !!! Smaczne ,gorące i super obsługa !!!Gratuluję powiem wszystkim !!!i... Piter Piter - ocena (1) Super !!! Smaczne ,gorące i super obsługa !!!Gratuluję powiem wszystkim !!!i... Piter Tytus954 - ocena (1) Przepyszne jedzenie, dopracowane w każdym szczególe. Tatar i comber jagnięcy... Tytus954 Iga - ocena (1) Klimatyczne miejsce. Zamówiłam sałatkę kuskus i grillowane bakłażany.Salatka... Iga Mitch - ocena (1) Very tasty food and excellent service Mitch Katarzyna - ocena (1) Pogorszyło się bardzo Żupa rybna z 2 malutkimi kawałeczkami. Katarzyna