Klaudia - ocena (1) Najlepsze mięso na starym mieście ! Fantastyczną obsługa . Wagyu a5 obłędne ️ Klaudia Konrad - ocena (1) Najlepsze steki w Trójmiescie! Konrad Lesław - ocena (1) Jestem mega zadowolony , swoją przygodę w San Marco zaczęliśmy ( męska mocna... Lesław
Piotr - ocena (1) W zasadzie brak jakichkolwiek zastrzeżeń, fajny wystrój, miła obsługa, wino w... Piotr Alina - ocena (2) Razem z rodzinką bardzo ucieszyliśmy się, że w tej części Wrzeszcza powstał... Alina Jakub - ocena (1) Restauracja kameralna, bardzo przytulnie i elegancko. Obsługa młoda, pomocna... Jakub Bożena - ocena (1) Taka pizza, jakiej szukałam w całym Trójmieście. Elegancko i profesjonalnie.... Bożena Iwona - ocena (1) Proszę unikać lokalu. Wartość rachunku za obiad dla 6 osobowej rodziny... Iwona Lech Kijewski - ocena (1) Rewelacyjnie, smacznie i estetycznie podane, obsługa kelnerska na medal.... Lech Kijewski apollo2004@wp.pl - ocena (1) Niebywale smaki polecam serdecznie apollo2004@wp.pl Krzysztof - ocena (1) Świetna włoska pizzeria Krzysztof Marzena - ocena (1) Spokojne, klimatyczne miejsce z bardzo dobrym jedzeniem, świetną obsługą,... Marzena Kasia - ocena (1) Najlepsza pizza w całej Polsce. Prosto z pieca z Neapolu. Trzeba spróbować! Kasia jarosław - ocena (1) Hmm Bardzo jestem zmieszany po dzisiejszym pobycie z całą rodziną wręcz mi... jarosław Jacek - ocena (1) Bardzo smacznie. Miła obsługa. Fajna, subtelna muzyka. Jacek Piotr - ocena (1) Smaczne jedzenie. Pełen profesjonaizm i jednocześnie ciepła, przyjazna... Piotr Piotr - ocena (1) Wizyta z Finebite i od razu zupełnie "przypadkowy"!?! brak jednego z dań (... Piotr Ewa - ocena (1) Urocze miejsce, jedzenie pyszne i zdrowe ,bardzo miła obsługa...chętnie tu wrócę Ewa Ola - ocena (1) Totalny sztos! Jeśli kochasz tajskie smaki ostre, aromatyczne i z pazurem... Ola Karolina - ocena (1) Najlepsza tajska kuchnia w Polsce, świetna lokalizacja, przemiła obsługa:) Karolina