Ela - ocena (1) Wczorajszy urodzinowy wieczór jak w poprzednich latach spędziłam w... Ela Aneta - ocena (1) Byliśmy wczoraj na kolacji wraz z dziećmi.Pyszne jedzenie,wspaniała atmosfera... Aneta HENIO - ocena (1) dokładnie jak w harym potterze bardzo bardzo miła obsluga Pani qklaudii HENIO
Pestka - ocena (1) Wspaniale miejsce. Uwielbialiśmy wybrac sie tam na randke czy celebrować... Pestka Paweł - ocena (1) Przyjemny wystroj Bardzo dobrre jedzenie Paweł Ola - ocena (1) Byłam bardzo miło zaskoczona, tak pyszne i urozmaicone jedzenie a desery... Ola Ewa M. - ocena (1) Oryginalnie, zaskakująco, smacznie. Polecam. Wizyta obowiązkowa. Ewa M. Piotr - ocena (1) Jeśli ktoś nie wie czy będzie mu tam smakowało to znaczy, że jeszcze tam nie... Piotr Marek - ocena (1) niesamowity ramen, soczyste mięso i super lokal Marek Magda - ocena (1) Przemiło i smacznie:) Magda cc - ocena (1) super!!!!!!! bardzo fajnie cc Zawiedziona - ocena (1) Przyjemny wystrój, niestety jedzenie przeciętne lub nawet słabe za niemałe... Zawiedziona Olga - ocena (1) Bardzo polecam!!! Organizowałam tu stypę na prawie 50 osób. Wszystko... Olga Natalia - ocena (1) Pizza zamówiona przez Uber eats z promocji 1+1, otrzymałam nie dwie pizzę a... Natalia Krzysztof Zagórny - ocena (1) Piękna restauracja. Wyjątkowe azjatyckie smaki. Koktajle autorskie na... Krzysztof Zagórny Ja3city - ocena (1) Tak jak napisała osoba poniżej. Jestem klientem ponad 10 lat i bardzo mi... Ja3city Hubert - ocena (1) Pyszne jedzenie. Polecam Hubert Lucyna - ocena (1) Sympatycznie smacznie i obsługa restauracji bardzo miła . Szczerze polecam Lucyna Rafał - ocena (1) Bardzo fajne klimatyczne miejsce,obsługa bardzo miła,Pani Kasia obsługiwała... Rafał Ela - ocena (1) Miła obsługa, jedzenie bardzo dobre. Będziemy wracać ! Ela