kondelka.tomas@gmail.com - ocena (1) Perfecto. Mr. Antoni perfetco. kondelka.tomas@gmail.com Dariusz - ocena (1) Byłem....zamówiłem żeberka pozycja 9... Danie zimne....nie polecam. Dariusz Barbara Marciniak - ocena (1) Wczoraj byłam tu na obiedzie ponieważ wcześniej zawsze byłam bardzo... Barbara Marciniak
Gojka - ocena (1) Luźna atmosfera i menu zadowoli każdego wykonane z produktów najwyższej... Gojka Aga - ocena (1) Czas oczekiwania to jakaś porażka prawie godzinach czekania na dania które... Aga Monika - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Kelnerzy uśmiechnięci i życzliwi.... Monika Jarosław zawsze dziewica - ocena (1) Wspaniały żurek a żeberka w sosie barbecue palce lizać, świetna mega... Jarosław zawsze dziewica Magda - ocena (1) Dyskoteka dla seniorów. Magda zalobnik - ocena (1) nie polecam - zwlaszcza na stypy proponowane w ogrodku zalobnik Alicja - ocena (1) Jedzenie przepyszne ! atmosfera super ! Cudowne miejsce dzięki właścicielom... Alicja z - ocena (1) Ładnie i pysznie! z Dominika - ocena (1) Obsługa przemiła, jedzenie przepyszne i podane w ekspresowym tempie.... Dominika Babcia i roodzina - ocena (1) Jest pięknie...wyśmienite dania/golonka na 5+/ piwo klasa. Jest pięknie... Babcia i roodzina Mateusz - ocena (1) Atmosfera niesamowita tak jak właściciel i pani Ewa , jedzenie rewelacja... Mateusz Artur - ocena (1) Jedzenie jest na najwyższym poziomie- dania są świeże, pięknie podane i... Artur Katarzyna - ocena (1) Jedzenie rewelacja !!! Obsluga i nastrój mega . Gwarancja , że każdy wyjdzie... Katarzyna Jacek - ocena (1) Odniosłem to samo wrażenie wraz z żoną....niech trzymają taki poziom jak... Jacek Witold - ocena (1) Za kazdym razem przepysznie. Dania pięknie podane. Obsługa jak zawsze TOP.... Witold Marzena - ocena (1) pyszne sniadania i wspaniała obsługa. Marzena Mariola - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce po dłuższej wędrówce, pozwalające odpocząć i zjeść... Mariola