Magda - ocena (1) Fantastyczna obsługa. Pizza bardzo smaczna zarówno jak napoje. Polecam! Magda Aleksandra - ocena (1) Restauracja wyróżnia się na mapie Trójmiasta nie tylko ze względu na... Aleksandra Justyna - ocena (1) Miłość od pierwszego wejrzenia. Piękny budynek - odrestaurowana sopocka... Justyna
Kacper - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie oraz miła obsługa. Krótki czas oczekiwania. Na pewno... Kacper M - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Pyszna pizza i ten widok. Na pewno wrócimy! M M - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Pyszna pizza i ten widok. Na pewno wrócimy! M Maria - ocena (1) Pyszne jedzenie i drinki. Bardzo miła, uprzejma i pomocna obsługa. Maria Kris - ocena (1) Cieply wystroj, stoliki w odpowiedniej odleglosci od siebie, jedzenie... Kris Kik - ocena (1) Dla mnie bez wątpienia to jedna najciekawszych propozycji kulinarnych w... Kik Monika k - ocena (1) To jest moja ulubiona, według mnie najlepsza restauracja w Gdańsku.... Monika k Ja - ocena (1) petarda mistrzostwo smaku Ja Werka - ocena (1) Restauracja NAMI zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Dania były przemyślane nie... Werka Jan - ocena (1) Widać, że robią to z zamiłowania. Przepyszna kuchnia. Musieliśmy zmienić... Jan Dominika - ocena (1) super atmosfera i genialna pizza z pieca! Dominika Agnieszka - ocena (1) Pierwsza nasza wizyta w tej restauracji,wystrój i widok przepiękny,kelnerzy... Agnieszka Anna - ocena (1) Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa i wystrój. Niezapomniane doznania i... Anna Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Jedzenie pyszne! Tradycyjna, Polska kuchnia, naprawdę solidne porcje. Ceny... Agnieszka Małgorzata Agnieszka - ocena (1) Przecudowne miejsce na mapie Trójmiasta Agnieszka Wojtek - ocena (1) Czujesz się jak we włoskim domu żeczliwość gospodarzy uśmiech i ten zapach... Wojtek Sylwia - ocena (1) Wyjątkowa włoska restauracja! Przepyszne, autentyczne jedzenie, świeże... Sylwia