Kacper - ocena (1) Najlepsza restauracja ze śniadaniami w Gdańsku. Bardzo dobra jakość jedzenia,... Kacper Marcel - ocena (1) Najgorsza pizza jaką jadłem, ciasto bardzo suche, ilość składników bardzo... Marcel Julii - ocena (4) Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko... Julii
Aga - ocena (1) Super miejsce. Przychodzę tu dosyć często. Uwielbiam. Obsługa bardzo fajna.... Aga Małgorzata Smyk - ocena (1) Jedzenie przepyszne, sosy wyśmienite, zupy palce lizać. Nie ma się do czego... Małgorzata Smyk Ola - ocena (1) Nie polecam restauracji, małe porcje dań, poza tym doliczona opłata serwisowa... Ola Anna - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Adrian to barman z prawdziwej pasji! Każdy drink przygotowuje z... Anna Joanna - ocena (1) Polecamy restaurację Endi Wine Hause w Sopocie. Lokal klimatyczny z przemiłą,... Joanna J.B. - ocena (1) Restauracja z długą tradycją.Jedna z najlepszych w Gdańsku.Obsługa na... J.B. Karolina - ocena (1) Zupa krem z pomidorów bez smaku i bardzo wodnista a jednak krem jak krem... Karolina Klienci z Warszawy - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne obsługiwał nas Pan Remigiusz wykazał się pełnym... Klienci z Warszawy Katarzyna - ocena (1) Pyszne jedzenie,Miła obsługa piękny widok na Port Gdynia .Super imprezy... Katarzyna Jolanta - ocena (1) Świetne świeże jedzenie w bardzo dobrej cenie. Polecam Jolanta Margherita - ocena (1) Mały, przytulny lokal. Ma włoski klimat, pyszna pasta- zwłaszcza z owocami... Margherita Anna Wiecek - ocena (1) Wspaniała atmosfera , pyszne jedzenie.Warto było przyjechać, moja córka... Anna Wiecek Basia i Dorota z Podkarpacia - ocena (1) Odwiedziłyśmy dzisiaj restaurację Pietro w Gdańsku zupełnie przypadkowo nie... Basia i Dorota z Podkarpacia Wojtek - ocena (1) Dobra restauracja, to taka w której kucharz jest mistrzem, a kelnerzy... Wojtek Jadwiga - ocena (1) Przyszłam tu z przyjaciółką po raz pierwszy, i wrażenia były bardzo dobre!... Jadwiga Macho - ocena (1) Bardzo słabo. Marne jedzenie w niewielkich ilościach, nieadekwatne do... Macho Romek - ocena (1) Bardzo smacznie. Wystrój lokalu ciekawy. Szeroki wybór jedzenia. Żeberka... Romek