Marcin - ocena (1) Pyszna pizza ,nie tylko pizza inne potrawy rownież znakomite ,obsługa wnętrza... Marcin Andrzej - ocena (1) Miejsce zasługuje na odwiedzenie. Dwie wizyty, dwa różne dania zjedzone -... Andrzej Piotr - ocena (1) Pyszne jedzenie klimat i obsługa Piotr
Jakub - ocena (1) Absolutna fantazja smaków na talerzu! Dziękuję Panie Arturze, za ciepłą... Jakub Witold - ocena (1) Ciekawe połączenia smaków, niezapomniane smaki serów, zjawiskowy smak zupy... Witold Aga - ocena (1) Miałam przyjemność odwiedzić to cudowne miejsce. Polecam z całego serca,... Aga Beata - ocena (1) Naprawde pyszne jedzenie, obsługiwała nas Katia, bardzo sympatyczna i miła,... Beata Max - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pyszne jedzenie !! Idealne miejsce na imprezy... Max Dorota - ocena (1) Pycha - duże porcje plus świetna obsługa. Polecam Dorota Anćka - ocena (1) Obsługa rewelacyjna, widać że jest wyszkolona, a pojęcie o winach i daniach... Anćka Ja - ocena (1) Zamówiony obiad bez szału. 1 danie które nam przeniesiono to nie było to co... Ja J.Voll - ocena (1) Byliśmy dziś obsługiwani przez Panią Julię. Obsługa na najwyższym poziomie,... J.Voll Radek i Jola - ocena (2) Polecamy bardzo . Zupa krem ze szpinaku i z kalafiora przepyszna. Podobnie... Radek i Jola Jarek z rodzinką - ocena (1) Obsługa i jakość jedzenia rewelacyjna. Wszyscy najedzeni i zadowoleni.... Jarek z rodzinką Ula - ocena (1) Jedzenie super, miła obsługa, prawdziwe smaki Indii. Polecam na 100% Ula MH - ocena (1) Bardzo sympatyczne miejsce. Smaczne jedzenie. Miła obsługa. Warte polecenia MH Artur K - ocena (1) Fantastyczne obsługa i fenomenalne jedzenie. Dodatkowo niesamowity widok na... Artur K Danusia - ocena (1) Wczoraj miałam okazję zjeść tam obiad razem z synem i córką. Cała nasza... Danusia Maksymilian - ocena (1) Najlepsza carbonara w mieście. Polecam Maksymilian Marcin - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Polecam. Marcin