Marcel Klonek - ocena (2) Kolacja degustacyjna w tej restauracji to prawdziwa kulinarna podróż! Każde... Marcel Klonek Igor - ocena (2) Ja na pewno wrócę i serdecznie polecam innym szukającym wyjątkowego... Igor Rozalia - ocena (2) Jedzenie to absolutne mistrzostwo, każde danie dopracowane w najmniejszym... Rozalia
Jakub Modrzyński - ocena (2) Jeden z najlepszych tatarów jakie jadłem w Trójmieście. Mięsko rozpływa się w... Jakub Modrzyński Wiktoria - ocena (2) Piękna willa, dopracowane dania i cudowna atmosfera. Dania bardzo nam... Wiktoria Dorota - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce na spotkania integracyjne. Super muzyka dla... Dorota Alicja, Julia i Basia. - ocena (1) Przemiły Pan Eliasz wskazał nam drogę do reklamowanej restauracji "Zielony... Alicja, Julia i Basia. Ja - ocena (1) Słabo jak jedzenie nie jest produkowane na miejscu i dowożone jest autem... Ja Jubilat 45 lecie ślubu - ocena (1) Super polecam super obsługa organizacja szefostwo i jedzonko Jubilat 45 lecie ślubu Mateusz - ocena (1) Pysznie, a podczas wizyty niczego nam nie brakowało. Kelner był zawsze w... Mateusz Sigma - ocena (1) Ryba w panierce- sam tłuszcz, w ogóle nie poczułam smaku rybu, bo przytłaczał... Sigma Tomasz - ocena (1) Moje doświadczenie z tą restauracją było katastrofalne. Zamówiłem jedzenie za... Tomasz Konrad - ocena (1) Super miejsce pyszne jedzenie najlepsze imprezypolecam Konrad Radek - ocena (1) Dużo smacznie i tanio ! Miła obsługa i świetny klimat Radek Lech - ocena (1) Za takim klimatem tęskniłem, miła obsługa i .....sernik pychota ! Wrócimy na... Lech Cheasik - ocena (1) Super. Wszystko było bardzo smaczne Cheasik Jakub - ocena (1) Super jedzenie, bardzo miła obsługa i pasujący wystrój. Jakub Karolina - ocena (1) Przepyszne jedzenie, piękna restauracja, obsługa 10/10. Bardzo polecam!! Karolina Jt - ocena (1) polecam , klimat, jedzenie ,super ola i cala ekipa wymiata ;)) dzięki za... Jt Katarzyna - ocena (1) Co za przykra niespodzianka. Wrocilam tam zadowolona po poprzedniej wizycie..... Katarzyna