Kasia i Radek - ocena (1) Super miejscówka, przemili właściciele, a dania chyba jeszcze lepsze.... Kasia i Radek MS - ocena (1) wspaniałe jedzenie, pięknie podane MS Paulina - ocena (1) Cudowne miejsce pod względem pysznych autorskich dań oraz fajnego klimatu.... Paulina
Piotr - ocena (1) Wszystko w zasadzie się zgadzało, bo było po prostu smaczne! ...jedyne do... Piotr Wiola - ocena (1) Najlepsza restauracja w Gdańsku z włoskim jedzeniem️. Śniadania mistrzostwo... Wiola Anna - ocena (1) Przyjechaliśmy do Gdańska odpocząć na relaksik.Dzis dostlssimy stolik w... Anna oliwiczka@wp.pl - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre ale na największa pochwałę i zasługę zasługuje obsługa... oliwiczka@wp.pl Darek - ocena (1) Bardzo dobra kuchnia. Miła obsługa. Darek Magdalena - ocena (1) Nie wrócę do tego miejsca i będę stanowczo je wszystkim odradzać z uwagi na... Magdalena Tom - ocena (1) Bardzo słabe jedzenie niestety, głośno i kiczowato Tom Kasia Szerownik - ocena (1) Świetna restauracja! Naprawde, jedna z lepszych w których byłam. Szefowa... Kasia Szerownik Luis - ocena (1) Moim dziecią bardzo podobało się że był kociołek z dymem podobały im się... Luis Dorota - ocena (1) Nie polecam, długie oczekiwanie a potem tylko gorzej. Piliczki zalane czarną... Dorota Aga - ocena (1) Od kilku lat z przyjemnością odwiedzałam Tawernę. Z przykrością muszę... Aga Maja - ocena (2) miejsce którego brakowało w trójmieście - pomysłowa, kreatywna, inspirująca... Maja Miss Mills - ocena (1) Dziecię zachwycony ,obsługa bardzo profesjonalna ,jedzenie... Miss Mills Jakub Banaś - ocena (1) Serdecznie polecam! Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. W lokalu jest... Jakub Banaś Anna - ocena (1) Obsługa uprzejma i kompetentna, jedzenie bardzo smaczne i pięknie podane. Pan... Anna Magda - ocena (1) Byłam dziś z mężem na obiedzie obsługa ok jedzenie dobre ale stoliki brudne... Magda Mariana - ocena (1) Wszystko jest bardzo zorganizowane! Kolektyw jest bardzo miłym! Atmosfera też... Mariana