Kasia - ocena (1) Byłam 1 raz i .wrócę jeszcze. Pierogi z gęsiną polecone przez pana... Kasia Agnieszka - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie, miła atmosfera, ciekawa aranżacja, klimatyczna muzyka,... Agnieszka Aneta - ocena (1) Smaczne jedzenie, domowe smaki, duże porcje. Przyjemne wnętrze, dobra... Aneta
Aga - ocena (1) Nie polecam. Długi czas oczekiwania na pizzę. Pizza tak napełniona sosem i... Aga Magda - ocena (1) Atmosfera bardzo pozytywna, historyczny dom, jedzenie przepyszne poczynając... Magda Dominika - ocena (1) Carbonara wyśmienita, wino pyszne, obsługa bardzo uprzejma Dominika Katarzyna Gregorkiewicz - ocena (1) Niestety restauracja nas rozczarowała. Jedzenie słabe. Przystawki i dania... Katarzyna Gregorkiewicz Kamila - ocena (1) Pyszne dania, moje ulubione to Pad Tak z kurczakiem , bardzo miła atmosfera Kamila Kasia - ocena (1) Rewelacyjnie jedzenie. Można dopasować każde danie pod swoje preferencje. Kasia AJ - ocena (1) Najlepsza zupa rybna jaką jadłem w życiu. Wyśmienite tapasy, pyszne desery i... AJ Kuba B - ocena (1) Mudo to zdecydowanie jedno z najbardziej klimatycznych miejsc, w jakich byłem... Kuba B Gdynianka - ocena (1) Fajna restauracja. Smacznie i miło. Ceny mogłyby być ciut niższe ale cóż.... Gdynianka Gdynianka - ocena (1) Byłam 3 razy. Drink tak, jedzenie zdecydowanie NIE!!! Gdynianka Kuba - ocena (1) dobra pizza cienkie ciasto.Ogólnie dobra super Kelner Kuba Monika - ocena (1) Fantastyczne śliwkowe piwko Pizza rewelacja,burger- eksplozja Smaków,obsługa... Monika Tomek - ocena (1) Impreza okolicznościowa bajka. Jedzenie petarda. Tomek nina - ocena (1) Kaczka z sosem śliwkowym - rewelacja. Ogólnie jakość i forma podania potraw -... nina Mario - ocena (1) Wszystko było przepyszne, tiramisu jedno z lepszych, o ile nie najlepsze... Mario Ruda - ocena (1) Serdecznie polecam Sphinx w Alfie Gdańsk. Pani barmanka na wejście przywitała... Ruda Diana - ocena (1) Przecudowne miejsce. Obsługa na najwyższym poziomie. Czysto i bardzo ładnie... Diana