Sylwia - ocena (1) Wyjątkowa włoska restauracja! Przepyszne, autentyczne jedzenie, świeże... Sylwia Sylwia - ocena (1) Bardzo gustownie, przepyszne jedzenie, ciepły klimat, doskonała obsługa.... Sylwia Gość - ocena (2) Bardzo dobre wrażenia! Restauracja w nowym stylu ładna i świeże smaczne... Gość
Patrycja - ocena (1) Ciepła atmosfera i przemiła, profesjonalna obsługa sprawiają, że chce się tu... Patrycja Bizon - ocena (1) Polecam z całego serca to niezwykłe miejsce. Kolacja degustacyjna to strzał w... Bizon Dominika Schubert - ocena (1) Przyjemna obsługa, świetna lokalizacja z pięknym widokiem na Zatokę... Dominika Schubert Rozczarowany - ocena (1) Obsługa fatalna, oczekiwanie 40min na same przystawki nie do pomyślenia przy... Rozczarowany Aleksandra - ocena (1) Pyszne jedzenie, luźna atmosfera, zdecydowanie miła obsługa i szeroki wybór... Aleksandra kearnn - ocena (1) Rewelacyjny lunch kearnn Waldemar - ocena (1) Restaurację odwiedziliśmy przypadkowo w niedzielę Palmową,jesteśmy z... Waldemar Małgorzata Borowska - ocena (1) Byłam ostatnio w restauracji Lentre villes i jestem zachwycona! Restauracja... Małgorzata Borowska Tomasz - ocena (1) Zachęcony artykułem o polskiej kuchni wpadłem do nich w niedzielę na obiad i... Tomasz Lesław - ocena (1) Rewelacyjne pierogi! We dwoje zjedliśmy talerz sygnowany - pierogi ruskie, z... Lesław Joanna - ocena (1) Przepysznie, przepysznie, przepysznie ️. Przemiła obsługa. Z całego serca... Joanna Sebastian Wawrzonek - ocena (1) moze jest to mój błąd i bariera językowa z Rosyjsko/Ukraińska Obsługa.... Sebastian Wawrzonek Ania L. - ocena (1) Bardzo polecam restaurację Nuevo w Gdańsku! To, co od razu rzuca się w oczy,... Ania L. Marcin - ocena (1) Fantastyczna atmosfera! Byliśmy w kilka osób i wszyscy wyszli zadowoleni.... Marcin Jakub - ocena (1) Było wspaniałe! Wszystko na najwyższym poziomie Jakub Patrycja - ocena (1) Odwiedziłam to miejsce dwukrotnie w tym miesiącu na lunch i pod kątem... Patrycja Karolina - ocena (1) Super wspolpraca Karolina