Błażej Kacperczyk - ocena (1) VANA to restauracja, do której z przyjemnością wracam. Położona w Garnizonie... Błażej Kacperczyk Ewelina - ocena (1) Nie jest to miejsce, w którym da się najeść. Podczas wizyty nie mogłam pozbyć... Ewelina Maciej - ocena (1) Bardzo miłe miejsce, w sam raz na niedzielne śniadanie z rana Maciej
Michał - ocena (1) Dramat ,jak można reklamować tam śniadania, byłem gościem hotelu i totalna... Michał Nikita - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce w samym sercu Gdańska! Byliśmy na śniadaniu w... Nikita Wiktoryia B. - ocena (1) To nie była nasza pierwsza wizyta w tym miejscu i po raz kolejny wyszliśmy... Wiktoryia B. Gosia - ocena (1) Super menu, bardzo miła obsługa, bardzo smaczne jedzonko, polecam Gosia Amelia - ocena (1) W Ciao zamówiłam łososia i był absolutnie wyśmienity! Miękki, soczysty z... Amelia Natalia - ocena (1) Wszystko było pyszne !!! Każde danie idealnie skomponowane, do tego... Natalia Adrian - ocena (1) Bardzo dobra restauracja na śniadanie w Gdańsku. Szukałem czegoś w pobliżu i... Adrian Piotr - ocena (1) Kuchnia na wysokim poziomie,smaczna i warta każdej złotówki. Swietny... Piotr . - ocena (1) W niedzielę zostałam zaproszona na obiad. Piękny wystrój przypominajacy lata... . Roksana - ocena (1) Byłam w niedzielę na urodzinach dziadka i było wszystko super, i pyszne... Roksana Magda D-E - ocena (2) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Kamila Sokół - ocena (2) Świetna restauracja, odwiedzamy regularnie, a ostatnio mieliśmy przyjemność... Kamila Sokół Marcel Klonek - ocena (2) Kolacja degustacyjna w tej restauracji to prawdziwa kulinarna podróż! Każde... Marcel Klonek Igor - ocena (2) Ja na pewno wrócę i serdecznie polecam innym szukającym wyjątkowego... Igor Rozalia - ocena (2) Jedzenie to absolutne mistrzostwo, każde danie dopracowane w najmniejszym... Rozalia Jakub Modrzyński - ocena (2) Jeden z najlepszych tatarów jakie jadłem w Trójmieście. Mięsko rozpływa się w... Jakub Modrzyński Wiktoria - ocena (2) Piękna willa, dopracowane dania i cudowna atmosfera. Dania bardzo nam... Wiktoria