Marta - ocena (1) Nie rozumiem fenomenu miejsca...jedzenie jak w barze (smacznie ale ani ładnie... Marta Gość - ocena (1) To nie była pierwsza wizyta, ale ta mnie trochę zniesmaczyła. Czy naprawdę... Gość Stanisław - ocena (1) Wspaniała atmosfera w urokliwym miejscu . Wspaniałe podane i nadzwyczajnie... Stanisław
Małgosia N. - ocena (1) Bardzo dziękujemy Pani Kasi za obsługę naszej Komunii Świętej Oliwii. Pani... Małgosia N. Marcin - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza restauracja tex-mex w trojmiescie! Pyszne, oryginalne... Marcin Ola - ocena (1) Polecam. Byłam i na służbowej wigilijnej kolacji i na objedzie z rodziną i na... Ola Krzysztof - ocena (1) Fascynująca restauracja Krzysztof Alina - ocena (1) Obiad urodzinowy i totalna klapa! Jedzenie bardzo przeciętne - nie rozumiem... Alina Grzegorz - ocena (1) Wracam do progresu co jakiś czas Cudowne jedzenie domowa atmosfera Czego... Grzegorz Jurek - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, ale 40 min oczekiwania na stek gdy nie było wielu... Jurek Patka - ocena (1) Fantastyczna restauracja, świetne dania, a szefowa kuchni to Patka Joanna - ocena (1) Niesamowita atmosfera , przepyszne jedzenie . Wszystko w tej restauracji jest... Joanna Damian - ocena (1) Przypadkowo zawitałem w Restauracji Art Bistro by Progres i ten przypadek... Damian Paweł - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa Paweł Elzbieta Ościak - ocena (2) rewelacja. wszystko smakowało i pięknie podane. Obsluga na wysokim poziomie.... Elzbieta Ościak Kacper - ocena (2) Jedzenie było pyszne, zarówno przystawki jak i danie główne. Polecam! Kacper Johnny - ocena (2) Ciekawe, historyczne miejsce z wykwalifikowana Obsługa i wspaniałym... Johnny Joanna - ocena (2) Jedyne po co warto tam wejsc to wystroj i historia tego miejsca. Osoby... Joanna Zofia - ocena (2) Byłam ostatnio z rodziną na obiedzie w tej restauracji i serio wszystko było... Zofia Andrzej - ocena (2) Coś się chyba zepsuło od 2023 roku. Jedzenie jakby smakowało gorzej. Poza tym... Andrzej