Dorota - ocena (1) Wszystkim głodnym i spragnionym serdecznie polecam restaurację Delmonico.... Dorota Ewelina domańska - ocena (1) W weekend z przyjaciółka wybrałam sie na kolacje:) zjadlysmy przepysznego... Ewelina domańska Dorota - ocena (1) Dwie wizyty jsk do tej pory - ciekawe miejsce, drinki petarda, pizza pyszna.... Dorota
Ewa - ocena (1) 10/10, kolacja smaczna, obsługa również na plus Ewa Gabriela - ocena (1) Super miejsce i wspaniala Pani Julia, ktora nam doradzala! :) Gabriela Mareczek - ocena (1) Ciekawe koktajle i pyszne jedzenie największe podziękowania dla barmana w... Mareczek Ania - ocena (1) Jak zawsze niezawodzi, a nawet zaskakuje. Kluseczki dyniowe jak małe klejnoty... Ania Monika - ocena (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel zdecydowanie z duszą, przepiękny... Monika Monika - ocena (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel zdecydowanie z duszą, przepiękny... Monika Ewa i Zbyszek - ocena (1) Pierwszy raz byliśmy w restauracji ukraińskiej na Świętojańskiej. Przywitała... Ewa i Zbyszek Smakosz - ocena (1) Wybraliśmy to miejsce na spotkanie i kolację ze znajomymi z Gdańska i blamaż... Smakosz Dora - ocena (1) Byłam dzisiaj z siostrą na spacerze w Sopocie i wstąpiłyśmy do Meduzy na... Dora Agata - ocena (1) Byłam z mamą dania śniadaniowe przepyszne, to właściwie była uczta smakowa,... Agata Patrycja - ocena (1) Jedzenie za każdym razem smakuje inaczej a to już na starcie skreśla to... Patrycja mimi - ocena (1) Przepyszne jedzenie, polecam mimi Marcin - ocena (1) Smaczne jedzenie i jeszcze lepsza obsługa. Zwłaszcza P. Hubert okazał się... Marcin Łukasz - ocena (1) Restauracja to prawdziwy raj dla miłośników sera! Każde danie, od przystawek... Łukasz Bartosz - ocena (1) Pyszne profesjonalnie podane jedzenie Bartosz Kuba - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, a obsługa jeszcze lepsza :) Kuba Jakub - ocena (1) Piękna restauracja w centrum Gdańska. Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa.... Jakub