Marek - ocena (1) Jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wrócimy... Marek Ada - ocena (1) Wyjątkowe miejsce! Jedzenie przepyszne i pięknie podane widać dbałość o... Ada Jola - ocena (1) Fantastyczne miejsce,jedzonko pychotka,deser zielona pokusa i serniczek niebo... Jola
Renata - ocena (1) Byłam któryś raz, niestety za każdym razem jest gorzej. Coraz gorsza obsługa,... Renata Aleksandra - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i bardzo miła obsługa polecam Aleksandra Kuba - ocena (1) Jedno z moich największych gastronomicznych odkryć w Gdańsku. Zdecydowanie... Kuba miałem tam przyjęcie. - ocena (1) Lokal Ładny. brak reakcji z strony ochrony na pijanych i zaczapiających... miałem tam przyjęcie. Elka - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i mili kelnerzy. Fajny burger oraz propozycje dla... Elka Kasia - ocena (1) wystrój lokalu bardzo klimatyczny, obsługa ok, pizzy tam nigdy nie jadłam ale... Kasia Gabi - ocena (1) Smaczne jedzenie, ciekawy wystrój. Profesjonalna obsługa Pani Karoliny.... Gabi Halina Lipska - ocena (1) Wczoraj 20 września 2025 r. znajomi zaprosili nas do kaszubskiej restauracji... Halina Lipska Daniel - ocena (1) Świetne jedzenie zupa rybna i sandacz rewelacja , bardzo miła obsługa ,deser... Daniel Zibi - ocena (1) Bardzo fajne miejsce. Dobre ceny i wina w bardzo przystępnej cenie (niech się... Zibi Joanna Zaborowska - ocena (1) Smaki kreowane w 'SIlk & Spicy' były mi szeroko polecane. Niestety, zderzenie... Joanna Zaborowska Mirka - ocena (1) Miła obsługa ,dobre jedzenie .Polecam Mirka Jerzy Paczkowd - ocena (1) Jestem pozytywnie zaskoczony. zupa rybna rewelacja.Piers z kaczki... Jerzy Paczkowd Małgorzata - ocena (1) Bardzo polecam. Trafiliśmy tam na spontanie, w piątkowy wieczór. Jedzenie... Małgorzata @kysyklein - ocena (1) Fantastyczne jedznie ,super klimat , rewelacyjna i profesjonalna obsługa ,... @kysyklein Monika - ocena (1) bardzo fajna restauracja , duże porcje i bardzo smacznie. super klimat Monika Ed - ocena (1) Super smacznie milo Ed