Sofiia - ocena (1) Super atmosfera Sofiia Piotr - ocena (1) Jeżeli ma to być nawiązanie do kultowej klubokawiarni Meduza to przydałaby... Piotr Krysia - ocena (1) W Róży Wiatrów dobrze zjesz, ubawisz się świetnie w bezpiecznej i przyjaznej... Krysia
Janek - ocena (1) Miejsce wyjątkowe, ciepłe, klimatyczne i swojskie️ Janek Marince - ocena (1) Super obsługa i muzyka. Polecam każdemu kto chce się pobawić i doznać... Marince Anba - ocena (1) Super atmosfera,klimat,muzyka, rewelacyjny klub do tańca ️ Anba Maciej - ocena (1) Dania bardzo niesmaczne. Nie polecam - omijać szeroko. Co to za pomysł wgl z... Maciej ja - ocena (1) super właściciel ja Jan - ocena (1) Super klimat jeszcze lepsze jedzenie Jan Boss - ocena (1) Super,jedzenie bardzo dobre Boss Andrzej - ocena (1) Mila obsluga, dobre jedzenie, ceny przyzwoite. Niestety wszystko to psuje... Andrzej Marcin K - ocena (1) Bardzo smaczny sznycel, wszystko wygląda to apetycznie , jak na Tik-tok,... Marcin K Kama - ocena (1) Obsługa przemiła kulturalna i na wysokim poziomie . Jedzenie obłędne , desery... Kama Zuzia - ocena (1) Polecam z całego serca ️ Patio = całkowity reset dla duszy Zuzia Ania z przyjaciółmi - ocena (1) Restauracja z przystępnymi cenami. Obsługa bardzo miła i profesjonalna.... Ania z przyjaciółmi Justyna - ocena (1) Wszystko pyszne, ładnie podane i w szybkim tempie przy sporym obłożeniu.... Justyna Ania - ocena (1) Bardzo przytulne miejsce. Wybrałyśmy się z koleżanką późnym popołudniem i... Ania Michał - ocena (1) Wpadłem na szybkie śniadanie licząc, że rzeczywiście tak będzie i ciesząc... Michał Davide - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce z pysznym jedzeniem i miłą atmosferą. Menu jest... Davide Olha Świerszcz - ocena (1) Pyszne jedzenie. Duże porcje. Przyjemny klimat, jest czysto. Zgrany zespół.... Olha Świerszcz