WIELKI NEGATYW (1) Ostrzegam przed zakupami w firmie Resto design. Pani w salonie przemiła ale... Joanna Polecam zakup (1) Bardzo fajny przestronny salon meble ciekawe i bardzo dobrze wykonane... klient Salon meblowy dla każdego (1) Rzetelna firma z fachowym podejściem do klienta.Polecam klient
ODRADZAM - BEZ MIZLIWOŚCI REKLAMACJI!! (1) Zakupiona kanapa (mykena) okazała się być wykonana z wadliwej tkaniny. Po... Adam amatorszczyzna!!! (2) Super uprzejma pani w salonie i to wszystko co można powiedzieć o firmie w... Wiesław Cichowlas Polecam (1) Dołączam się do grona zadowolonych klientów sklepu Resto Design. Jakoś mebli... KLIENT RESTO DESIGN 6+ (2) Moja ocena jest wysoka. Meble, które kupiliśmy i na które czekaliśmy umówiony... Tomek Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych... Kaczmar ZDECYDOWANE TAK (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Resto Design.Oferują ogromna gamę... Kamil Polecam wszystkim (1) Miła obsługa - bardzo rzetelni ludzie, fachowe doradztwo przede wszystkim!!... klent Super salon (1) Szybka realizacja zamówienia - to zdecydowanie muszę pochwalić. Obsługa... Stefka Polecam (1) W salonie RESTO zakupiliśmy stół do jadalni oraz lawę do salonu.Zakupu... Seba Naprawdę Warto (1) Moje zamówienie dotyczyło mebli do małego salonu w bloku. Meble które zostały... Klient Wszystko OK (1) Wspaniała obsługa, pomocna przy wyborze i zakupie, bezproblemowy, stały... Marek Jak dla mnie rewelacja (1) Postanowiliśmy kupić większy stół do dużego pokoju. Zaczęliśmy jeździć po... Renatka Sklep godny polecenia (1) Sklep jak najbardziej mogę polecić. Meble są super, wszystko rewelacyjnie... zadowolony klient Bardzo udany zakup (1) Miła konkretna obsługa, która zawsze doradzi nawet najbardziej... ... NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!!! (1) Wszystko dobrze dopóki nie otrzymasz produktu, który w stosunku jakość do... klientka z Gdyni POLECAM POLECAM POLECAM (1) Jestem zupełnie innego zdania ,również zamawiałam meble z terminem do... Zadowolona klientka salonu C.H.R BRAK KOMPETENCJI - tragedia (1) Brak kompetencji. Kanapa przyjechała po terminie. Niezgodna z zamówieniem i... Klient z Gdyni