Resto design (1) Zakupy uważam za naprawde udane.Narożnka używa cała moja rodzina nie narzeka... Tomek polecam (1) Dostaliśmy zamówioną sofę z prawie 2 tygodniowym opóźnieniem, ale... malwa RZETELNY SPRZEDAWCA (1) Z czystym sumieniem mogę polecić salon Resto Design. Kupowałem u nich meble... Aleksander
Masakra (1) Mam mebel (narożnik) za 4 tys! Ż niby najbardziej wytrzymałych materiałów.... Małgorzata Polecam (1) Profesjonalna obsługa. Miła zawsze pomocna. Bogaty i różnorodny asortyment... Kuba Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych... Polecam Polecam (1) Duży wybór wzorów mebli wykonanych z bardzo dobrych materiałów.Wykonali mi... .... Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm. W przeciwieństwie do wielu innych sprzedawców z którymi... ŁUCJA POLECAM (1) Doskonała obsługa warta polecenia :) Duży wybór mebli, fachowe doradztwo,... Adrian Polecam (1) Kupiłam tutaj kilka mebli. Zamówienia osobiste i przez internet są... klient Zadowolony klient poleca (1) Wysoki poziom usług, profesjonalizm, terminowość wykonania to główne zalety... Aga Resto Design dla każdego (1) Zakupy w salonie to czysta przyjemność - obsługa potrafi świetnie doradzić,... Zadowolony klient ESTEVO (1) Od tygodnia razem z żoną jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami modelu ESTEVO w... K.B. Po prostu świetnie (1) Trafiłem u nich na świetną promocję i udało mi się kupić wysokiej jakości... klient Bardzo pozytywnie (1) Rewelacyjnie!!!! Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta.... POZYTYWNA KLIENTKA Rzetelna firma (1) Witam. Bez zbytniego rozpisywania się . W obecnej dobie bylejakości firma... Michał POLECAM (1) Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia. Wykonanie i jakość zamówionego... Marta Serdecznie polecam (1) Sama dobrałam materiały które użyto na kanapie. Moje odczucia bardzo... Anka