Reklamacje resto (1) Dokladnie tak samo jak u Pana ten sam tekst wysyłają do wszystkich !!!... Polecam (1) To są naprawde wysokiej jakości meble . Polecam. Solidne, stabilne, ładnie... Klientka salonu Resto Design Polecam (1) Duży wybór mebli wszelkiego rodzaju od sof foteli narożników po supialne i... Remik
reklamacja (1) Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę... Bogdan 100% zadowolenia (1) Mogę polecić Resto Design w 100%, meble świetnie się sprawują, dodatkowo Pani... Ela Polecam (1) Fajnie że jest taki sklep jak Resto Design, obsługa super. Pani w C.H... klientka Każdy znajdzie cos dla Siebie (1) Jest to miejsce warte polecenia i to właście chciałam teraz zrobić.Duży wybór... Klientka salonu PRAWDZIWE RATY O % (1) Dopasowanie oferty do potrzeb klienta w 100 %. Perfekcyjni i terminowi.... Kornelia POLECAM (1) Z całą pewnością firma godna polecenia. Świetny kontakt,przyjemna obsługa,... Jadwiga POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i fachowości Państwa zespołu. Mogę z... Igor Polecam (1) Zakupy bardzo udane w pełni zadowalający efekt współpracy Polecam zbyszek Udane zakupy (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, produktu i całego przebiegu zamówienia. W... Sylwia GRATULACJE (1) Piękne meble dzięki którym salon nabrał stylu.Terminowa dostawa,profesjonalna... Krystyna 200% (1) Rewelacyjny sklep,świetne meble!Asortyment wtapia się w każdy gust.Meble są... ZENON Zadowolony klient Poleca (1) Kupiłam meble w ubiegłym roku i nie tylko sam narożnik ,ale także stół i... Karolina Super (1) Byłem sceptycznie nastawiony co do terminu realizacji w tym sklepie , ale... sylwek Salon godny polecenia (1) Planowałem zakup ławy a Panie mnie tak zaczarowały że zamówiłem też... Kezysztof Nareszcie to czego szukałam :) (1) Długo szukałam narożnika , o nietypowych wymiarach i nareszcie go mam!!! Z... Anna Gosia - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Obsługa w sklepie... Gosia