POLECAM (1) Bardzo dobrze wyposażony salon z dużym wyborem nowoczesnych mebli. Wewnątrz... Mateusz Polecam (1) Naprawdę jestem mile zaskoczony, już dawno nie widziałem tak dobrze... Radosław FIRMA NA 6 (1) Pragnę podziękować firmie Resto Design za perfekcyjne wykonanie zamówienia na... Igor
POLECAM (1) W poszukiwaniu sofy przebrnąłem przez kilkanaście sklepów w necie i... Jakub Polecam (1) Fajne salony z dużymi możliwosciami .Mialam możliwość odwiedzenia kilku w... Gość Same pozytywy (1) Jestem zadowolona od początku czyli... Uśmiechnięta klientka Ostrzegam! (1) Obsługa zainteresowana jest klientem jedynie do momentu przyjęcia zamówienia.... Klientka Zestaw Purgatio (1) Zamówiłem w Resto Design wypoczynek Purgatio do biura.Etap realizacji... klient Przystępne Ceny (1) Kanapa wykonana z bardzo duża starannością, bardzo elegancka i wygodna, a do... Justa PROFESJONALIZAM (1) Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony... kryskras87@gmail.com Meble dla każdego (1) Resto Design oferuje meble najwyższej jakości. Mam bardzo przyjemne... Suchy Skandal, brak kontaktu z biurem nie odbierają telefonów (1) Zdecydowanie nie polecam ! brak kontaktu, nie odbierają telefonów, nie... klient Warto (1) Naprawdę warto robić zakupy w tym sklepie.Spotkałem się tam z sympatyczną... Klient Bardzo Dziękuję :) (1) Realizacja mojego zamówienia odbywała się z dużym zaangażowaniem ze strony... Sylwia Bardzo mi przykro, że nie mogę z czystym sumieniem nikomu polecić tego sklepu (1) kupiłam kanapę, kanapa przyjechała z miesięcznym opóźnieniem, czyli ponad dwa... Agata Wielki pozytyw (1) Wielki pozytyw... na bieżąco byłem informowany o stanie zamówienia. Samo... Marcin POLECAMY (1) Stylowe i eleganckie meble w dobrej cenie. Meble kupione do salonu sprawdzają... Arek i Roksana